به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز؛ کاظمی در ابتدای نشست عنوان کرد: کانون اصلی تعلیم و تربیت مدیران مدارس هستند و مدیران مدارس چالشهای بیشتری دارند و با مشکلاتی مانند کمبود نیرو، بیانگیزگی معلمان و دیگر مشکلات درگیر هستند.
وی افزود: علت برگزاری این جلسه با مدیران، شناسایی شکافها و مشخص شدن مشکلات و چالش و گفتوگو درباره راهبرد توسعه عدالت آموزشی است.
وزیر آموزش و پرورش به طرح پرسشهایی مبنی بر اینکه چرا آموزشوپرورش در اجرای سند تحول بنیادین موفق نیست و چرا خروجی آموزشوپرورش با انتظارات آموزش با هم همخوانی ندارد و متناسب نیست، چه کنیم که موفق شویم و اشکال کار کجاست، از مدیران خواست نظرات خود را اعلام کنند.
یکی از مدیر مقطع ابتدایی ددر ادامه گفت: بزگترین چالش دوره ابتدایی که باید درباره آن تصمیمگیری شود، مسئله تدریس در مقاطع ابتدایی است. در آزمونهای استخدامی سال گذشته افراد زیادی با رشتههای غیر مرتبط مشغول به تدریس شدند که باعث اعتراض دانش آموزان و والدین شده است. کمبود نیروی خدمتگذار در مدارس از چالش به بحران تبدیل شده است. مدیران برای تحقیق اهداف راهی جز جذب مشارکت والدین ندارند.
مدیر دیگری از مقطع متوسطه مطرح کرد: چهار چالش اصلی در دوره متوسطه وجود دارد اولین چالش انتخاب مدیر مدارس است زیرا که اکثر تصمیمات در مدارس توسط مدیران مدارس گرفته میشود.مدیران مدارس از ارکان آموزش و پرورش هستند.نیروهای کار آمد آموزش و پرورش به علت حقوق پایین ترجیه میدهند که معلم بمانند.
سعید کیان مدیر مدرسه سمپاد در دوره اول متوسطه هم عنوان کرد: فرسودگی و تحویل ناقص مدارس باعث شده است تا مدارس هزینههای زیادی را برای تعمیر مدارس صرف کنند.
سارا اسد زاده مدیر مدرسه عشایری گفت: نبود فضای مناسب و نوسازی شده در مدارس عشایری از مشکلات جدی است. معلمان توانمند به دلیل مسافت طولانی تمایل کمتری به تدریس در مدارس عشایری دارند. ایجاد مشوق هایی برای انگیزه بخشی برای معلمان می تواند تاثیر زیادی در کیفیت آموزشی در عشایر داشته باشد. با توجه به فرسودگی مدارس عشایری اختصاص بودجه برای تعمیر و نوسازی این مدارس از مهم ترین مسائل مدارس عشایری است.
مدیر مدرسه شبانه روزی در طالقان گفت: در مدارسی شبانه روزی نبود مشاور، حقوق پایین مدیران و مضیقه مالی از چالشهای مهم در این مدارس است.
خبرنگار: مهدیه امجدیان
نظر شما