حمید سائلی از معلمان فعال در حوزه هوش مصنوعی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز ضمن اشاره به اینکه معلمان باید خود را بروز کنند درخصوص فعالیتهایش گفت: در دبیرستان حکمت ۲ ابزار طراحی کردهایم که ابزار حکمت طب به عنوان دستیار پزشک طراحی شده و حکمت یار هم برای تعیین قیمت مسکن کاربرد دارد.
وی افزود: این محصولات را دانشآموزان ایجاد کردهاند. حکمت طب به گونهای طراحی شده که علائم بیمار را بررسی میکند و احتمال ابتلا به بیماری را به پزشک گزارش میکند. در حال آزمایش این ابزار در موقعیتهای مختلف هستیم.
سائلی درخصوص ویژگیهای معلم خوب توضیح داد: معلم باید ابتدا انگیزه و عشق و علاقه کافی برای این کار داشته باشد تا بتواند قدمهای بزرگ بردارد. متخصصان به سمت فعالیت در حوزه فناوری میروند اما من حس کردم که میتوانم به دانشآموزان کمک کنم که با علم روز آشنا شوند و از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: تکنولوژی کمک میکند که دانشآموز برای حضور در مدرسه انگیزه داشته باشد و فعالانه در کارها مشارکت کند. دانشآموزان یاد گرفتند که با کمک علم نیازهای جامعه را رفع کنند و اگر همین کار را یک شرکت انجام میداد، هزینه بالایی میگرفت اما سرمایهگذاری روی دانشآموزان میتواند اثرات بلندمدت و بازدهی بیشتری داشته باشد.
سائلی عنوان کرد: ما باید معلمان و سیستم آموزشی را مدام بروز کنیم. هیچ سیستم آموزشی بینقص نیست اما آنچه اهمیت دارد همسو با علم روز حرکت کردن است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات سیستم آموزشی ما کمبود تجهیزات است. دانشآموز امروزی جستوجومحور است و با چند کلیک به دانش روز دسترسی دارد اما حتی لبتاپ و رایانه کافی در مدارس موجود نیست.
این معلم توضیح داد: سیستم آموزشی باید به سمتی حرکت کند که دانشآموزان به صورت خودخوان تحصیل کنند و معلم تنها راهنما باشد. از طرفی باید رویدادهایی نظیر جایزه معلم که به یادگیری معلمان از یکدیگر کمک میکند، بیشتر برگزار شود. در صورت توجه و تشویق معلمان، انگیزه و خلاقیت آنها افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/
نظر شما