به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعیپور، مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر محیط زیست و غذا وزارت جهاد کشاورزی در وبینار روز جهانی غذا گفت: جملات کلیدی در امنیت غذایی شامل توسعه کشاورزی پایدار، تولید غذا با حفظ محیط زیست، پیشگیری بهتر از درمان، پیشگیری از مهاجرت از طریق توسعه مناطق روستایی، مبارزه با فقر، گرسنگی و سو تغذیه و بهبود مواد غذایی از مزرعه تا سفره میشود.
وی افزود: مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی از مزرعه و منابع پایه تولید شروع و تا سفره مصرف کننده پیش میرود.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ما سه نوع مدیریت در امنیت غذایی شامل مدیریت تولید، مدیریت بهداشت و مدیریت بازار داریم که باید منجر به بهرهوری و امنیت غذایی شود.
مدیرکل دفتر محیط زیست و غذا وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در کشور بیش از ۱۲۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولید شده که یک موفقیت مدیریتی برای وزارت جهاد کشاورزی محسوب میشود اما باز هم نیاز به تنظیم الگوی کشت داریم.
وی افزود: تأمین و تضمین کیفیت سلامت و بهداشتی بودن محصولات کشاورزی، گیاهی و دامی با نگاه بهداشت محور و سلامتگرا در وزارت جهاد کشاورزی شروع و زنجیره مزرعه تا سفره با حضور کارشناسان و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا مانند هوش مصنوعی آغاز شده است.
رفیعیپور بیان کرد: مدیریت بازار باید به کمک مدیریت تولید بیاید تا در اقتصاد کشاورزی موفق شویم و کشاورزی پایدار را برای آینده کشور تأمین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه دامی شناسایی محصولات دامی با کد IR و گریدهای A وA پلاس را دریافت کردیم.
انتهای پیام/
نظر شما