به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، نصراله نوروزی در نشست شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر اظهار کرد: بیش از 400 نیروی فعال در آموزش و پرورش استثنایی استان هدایت دانش آموزان با نیازهای ویژه را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه به جز فرایند آموزشی به مشاور، توانبخش و مددکار نیز نیاز دارند ادامه داد: بیشتر دانش آموزان مخاطب آموزش و پرورش استثایی با توجه شرایط از خدمات لازم بهره مند می شوند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر گفت: استان بوشهر در سال جاری حدود یک هزار و 200 دانش آموز استثنایی با معلولیت های هفت گانه دارد که از این تعداد 712 دانش آموز پسر و 424 دانش آموز آن نیز دختر است.
نوروزی با بیان اینکه شرایط کرونایی حاضر کار آموزش دانش آموزان استثنایی سخت کرده است یادآور شد: فعالیت های مدارس زیر مجموعه آموزش و پرورش استثنایی استان همانند دیگر نهادهای آموزشی و پرورشی در سامانه شاد انجام می شود.
وی شرایط آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه را خاص دانست و افزود: آموزش این گروه از دانش آموزان بیشتر به صورت حضوری مدنظر است تا روند تحصیلی دانش آموزان با اختلال روبرو نشود
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر با بیان اینکه بستر شاد یک ظرفیت باالقوه برای برای دانش آموزان است تصریح کرد: با توجه به اینکه تعدادی از دانش آموزان نمی توانند از وسایل ارتباطی مجازی استفاده کنند عدالت آموزشی حکم می کند آموزش به شیوه های دیگر با در دستور کار قرار گیرد.
نوروزی خاطرنشان کرد: نقش والدین در آموزش بسیار مهم و حیاتی است و والدین باید به عنوان همیار معلم نقش خود را به خوبی ایفا کنند و از آموزش دانش آموزان و هدایت آن ها در فضای مجازی غافل نشوند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
نظر شما