به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از سازمان جنگلها، مسعود منصور با بیان اینکه مهمترین وظیفه سازمان جنگلها حفظ منابع پایه و صیانت از جنگلها و مراتع است، از تشدید اقدامات حفاظتی در جنگلهای شمال خبر داد و یادآور شد: در ۸ ماهه امسال ۳ هزار پرونده قاچاق چوب برای متخلفان تشکیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: چتر حفاظتی سازمان جنگلها در جنگلهای هیرکانی روز به روز از توسعه و گسترش بیشتری برخوردار خواهد شد و اقدامات حفاظتی، گشت و مراقبت، حضور فیزیکی و نوع مدیریت حاکم بر عرصههای جنگلی تأثیرگذار ارزیابی شده است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور همچنین از ساماندهی نیروهای حفاظتی و تامین تجهیزات و امکانات اطفای حریق خبر داد و گفت: کلیه خودروهای گشت و مراقبت تحت نظارت قرار دارند و برای جلوگیری از قاچاق چوب بسیاری از راههای غیرضروری که منتهی به جنگل میشوند مسدود خواهد شد.
وی با بیان اینکه اقدامات فنی و کارشناسی در جنگلهای هیرکانی دامنه بیشتری خواهد گرفت، به حضور کارشناسان بخشهای فنی در عرصههای منابعطبیعی اشاره کرد و گفت: حضور کارشناسان علاوه بر انجام اقدامات بهداشتی و پرورشی به حفاظت بیشتر جنگلها کمک خواهد کرد.
منصور از جنگلبانان و حافظان منابع طبیعی تشکر کرد که در سختترین شرایط به حفاظت از جنگلها و مراتع میپردازند و گفت: همه ادارات کل منابع طبیعی استانها مکلف شدند از نیمه دوم سال با تأمین منابع مشخص به موقع حقوق ماهانه جنگلبانان را پرداخت کنند و جنگلبانانی که خدمات شایسته داشته باشند مورد تقدیر و تشویق قرار میگیرند.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور همچنان که بارها اعلام کرده است مجدداً به صراحت اعلام کرد که بهره برداری چوبی از جنگل ممنوع و خط قرمز ماست و سازمان جنگلها نه تنها اختیار قانونی برای برداشت چوب از جنگل ندارد بلکه تمایلی هم به این موضوع ندارد.
انتهای پیام/
نظر شما