به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، خوراک مرغ چینی یک غذاهای خوشمزه و لذیذ از مرغ و سبزیجات است که دستور تهیه پیچیده ای ندارد و به راحتی میتوان آن را به عنوان یک غذای کامل در در وعده نهار و یا شام میل کرد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکو عدس
مواد لازم :
سینه مرغ : ۶۰۰ گرم
سیر : ۳ حبه
پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت :نصف پیمانه
آرد سفید :¼ پیمانه
تخم مرغ :۲ عدد
شکر قهوه ای :¼ پیمانه
سرکه سیب :نصف پیمانه
سس کچاپ : یک سوم پیمانه
آب :نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
دستور پخت خوراک مرغ چینی
ابتدا برای شروع گوشت مرغ را به صورت نواری خرد کنید. سیر را از پوست جدا کنید و به صورت ریز خرد کنید.
قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن سیر، سرکه، سس کچاپ،شکر، سویا سس و آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سس به جوش بیاید.
سپس کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ ترشود.وقتی سس غلیظ تر شد، آنرا از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ، آرد و نشاسته را داخل سه ظرف جداگانه بریزید.تابه مناسب را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود.سپس تکه های گوشت مرغ را ابتدا به نشاسته آغشته کنید، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد بغلطانید.
در نهایت تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید.در تابه دیگری پیاز و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا کاملا نرم شوند.
بعد به آنها تکه های مرغ سرخ شده را به همراه سس اضافه کنید و تفت دهید تا سس به خورد مرغ و سبزیجات برود.
خوراک مرغ چینی آماده شده را به همراه نان و یا برنج میل کنید.
انتهای پیام/
نظر شما