آموزش آشپزی/ طرز تهیه ادویه مخصوص برای خوشمزه شدن ماهی

با نزدیک شدن نوروز تقریبا تمام خانواده های ایرانی در تکاپو و جنب و جوش برای اجرای آداب و رسوم استقبال از سال جدید هستند. یکی از رسوم مهم نوروز که هنوز هم فراموش نشده است، رسم مهم غذای شب عید است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، با نزدیک شدن نوروز تقریبا تمام خانواده های ایرانی در تکاپو و جنب و جوش برای اجرای آداب و رسوم استقبال از سال جدید هستند. یکی از رسوم مهم نوروز که هنوز هم فراموش نشده است، رسم مهم غذای شب عید است. سبزی پلو با ماهی غذای محبوب و معروف بیشتر ایرانیان است که برای شب عید آماده می کنند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه به پلو اصفهانی مجلسی

استفاده از ادویه ماهی به دلیل طبع گرم ادویه ها سبب متعادل شدن طبع ماهی و از بین رفتن بوی بد ماهی و خوشمزه شدن آن می شود.

مواد لازم ادویه ماهی

مواد لازم    مقدار
پودر آویشن    ۳ قاشق چایخوری
پودر زیره    ۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز    ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز    ۲ قاشق چایخوری
نمک    ۲ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز    ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه یا کاری    ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه    ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر    ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ادویه ماهی

برای تهیه ادویه ماهی خوشمزه به روش زیر عمل کنید:

حتما ادویه ها را خودتان بگیرید و پودر کنید.
تمام ادویه ها پودر شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
ادویه ها را به خوبی با هم مخلوط نمایید.
ادویه ها را یک شیشه مناسب و تمیز و خشک بریزید.
شیشه ادویه را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.
این ادویه برای پخت انواع ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
حدود نیم تا یک ساعت قبل از طبخ ماهی مقداری از این ادویه ترکیبی را روی ماهی بریزید تا ماهی شما به خوبی مزه دار شود، سپس با هر روشی که می خواهید ماهی را طبخ کنید.
قاشق تمیز برای استفاده از ادویه به کار ببرید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1130984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =