به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمدرضا قلعه گلاب گفت : ترجیحا در این ایام کرونایی به سفر نروید ولی در هر صورت به هنگام سفر برای نگهداری غذاهای داغ از ظروف یکبار مصرف گیاهی یا آلومینیومی استفاده و از خرید هرگونه مواد خوراکی از فروشندگان دوره گرد جداً خودداری نمایید.
بیشتر بخوانید:
بهترین وقت و زمان روز برای خوردن آجیل
وی با بیان اینکه در صورت بروز هر گونه علائم تهوع، استفراغ و اسهال و سرفه و تب و ... باید به اولین مرکز درمانی مراجعه کرد، اظهارکرد: از خوردن غذا و آشامیدنی ها در رستوران و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند خودداری کنید .
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: مسافران می توانند برای آشنایی بیشتر با وضعیت بهداشتی رستوران ها از اپلیکشین درجه بندی رستوران ها استفاده کنند که این اپلیکیشن از طریق اینترنت قابل مشاهده است .
قلعه گلاب با اشاره به اینکه در مسافرت باید همواره صابون مایع به همراه داشت، ادامه داد: قبل از مصرف غذا و یا پس از اجابت مزاج، دست های خود را از وجود میکروب های بیماری زا پاک کرده و در هنگام مسافرت استحمام روزانه داشته باشید و برای اجتناب از اطلاع به بیماری های عفونی، روده ای و پوستی همواره از وسایل شخصی استفاده کنید .
وی تصریح کرد: در حین مسافرت مسمومیت با گاز منواکسید کربن را جدی گرفته و از وسایل گرمایشی مانند زغال، پکنیک در فضای بسته مانند چادر مسافرتی و کابین خودرو که باعث مسمومیت و خفگی می شود خودداری نمایید .
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید به ویژه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ ظهر دوری کرده و در فضای باز حتما از عینک آفتابی ضد پرتو های فرابنفش خورشیدی با فاکتور حفاظتی تا۴۰۰ نانومتر استفاده کنید.
انتهای پیام/
نظر شما