به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زولبیا یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینیها است که با یار همیشگیش بامیه در ایام ماه رمضان زینت بخش سفرههای افطار است. تهیه زولبیا در منزل کار بسیار سادهای است اما باید نکاتی را که در این بخش آورده ایم را در تهیه آن رعایت نمایید تا زولبیای خانگی شما مانند زولبیاهای بازاری ترد و خوشمزه شود.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشطعم
روش خوشمزه شدن زولبیا خانگی
برای ترد و خوشمزه شدن زولبیاهای خانه به نکات زیر توجه نمایید:
به غلظت شهد توجه کنید
پس از تهیه شهد شما باید به غلظت آن توجه کنید. برای بررسی اینکه شهد شما به به قوام رسیده یا نه، چند قطره از شربت را ما بین دو انگشت تست کنید واگر حالت چسبنده و غلیظ داشت، یعنی شربت شما قوام دارد. اگر شربت شما رقیق باشد زولبیاهایتان نرم می شوند و اگر بیش از حد غلیظ باشند، باعث شکرک زدن زولبیا میشود.غلظت شربت زولبیا بعد از خنک شدن باید کمی روانتر از عسل باشد.
از گلوکز استفاده کنید
برای اینکه زولبیاهای شما براق مانند زولبیاهای بازاری شوند، چند دقیقه آخر پخت شربت به آن یک قاشق گلوکز اضافه کنید. گلوکز نه تنها باعث براقتر شدن زولبیا می شود بلکه از شکرک زدن شربت جلوگیری می کند.
از ماست خانگی ترش استفاده کنید
همانطور که میدانید برای تهیه زولبیا از ماست، نشاسته و آرد استفاده می شود. ماستی که شما برای تهیه زولبیا استفاده می کنید، نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد، بهتر است از ماست خانگی ترش یا از ماست پرچرب پاستوریزه استفاده کنید.
از نشاسته تازه استفاده کنید
برای پف کردن و ترد شدن زولبیا باید به نشاسته آن توجه کنید، نشاسته زولبیا نباید کهنه باشد زیرا اگر نشاسته کهنه باشد، زولبیا داخل روغن اصلا پف نمی کند.همچنین استفاده از نشاسته با دانههای درشت(نشاسته گل) بهتر از نشاسته پودری است.
درون مایه زولبیا زعفران بریزید
برای خوش رنگ شدن زولبیا درون مایه آن یک قاشق چایخوری زعفران بریزید. زعفران رنگ زولبیا را مانند زولبیاهای بازاری زیبا می کند.
از بکینگ پودر استفاده کنید
در زولبیاهای بازاری برای تردتر شدن بافت از جوش شیرین استفاده می شود اما جوش شیرین زیان آور است و شما می توانید از بکینگ پودر استفاده کنید. برای از بین نرفتن خاصیت بکینگ پودر زمانی که آنرا به مایه زولبیا اضافه کردید مایه را خیلی مخلوط نکنید.
به غلظت مواد توجه نمایید
غلظت مواد زولبیا باید طوری باشد که از درون قیف با فشار دست به راحتی داخل روغن شکل بگیرد، تقریبا مانند ماست چکیده. اگر مواد غلیظ تربود،میتوانید یکی دو قاشق آب یا ماست اضافه کنید و در صورتی که موادتون شل بود میتوانید خیلی کم آرد اضافه کنید.
زولبیا را زیاد سرخ نکنید
زیاد سرخ کردن زولبیا باعث خشک شدن و کم سرخ کردن زولبیا سبب نرم شدن آن می شود پس زولبیا را به اندازه سرخ کنید.
سر قیف را خیلی نازک برش نزنید
اگر از قیف استفاده میکنید سر قیف را خیلی نازک برش نزنید زیرا اینگونه زولبیا ها خیلی خشک و سفت می شوند. اگر مایلید کناره زولبیاها صاف و زولبیا ها یک اندازه باشند، از رینگ مخصوص زولبیا استفاده کنید و رینگ رو داخل روغن قرار دهید و داخل رینگ مواد را به شکل دورانی بریزید.
زولبیاها را داغ روی هم نگذارید
بعد از سرخ شدن زولبیا ها آنها را داغ داغ روی هم نگذارید زیرا این کار باعث نرم شدن زولبیا های زیری می شود.
زولبیاها را درون شربت قرار دهید
هنگامی که زولبیاها سرخ و طلایی شدند آن ها را از روغن خارج نمایید و داخل توری بریزید تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد 2 الی 3 دقیقه زولبیاها را داخل شربت سرد قرار دهید تا کاملا آغشته به شربت شود.
انتهای پیام/
نظر شما