آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکورا یک غذای هندی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاکورا یک غذای هندی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاکورا یک غذای هندی آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / چگونه بوی سوختگی برنج را از بین ببریم؟

مواد لازم:

آرد سفید                  یک چهارم لیوان

آرد نخود                     سه چهارم لیوان

پیاز ریز شده                  2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده    1 یا ۲ عدد

گشنیز ریز شده              یک چهارم لیوان

شوید ریز شده              یک چهارم لیوان

تره فرنگی ریز شده         کمی

بیکینگ پودر                    یک  قاشق مرباخوری

زردچوبه                        یک  قاشق چایخوری

نمک                              به مقدار لازم

آب                               یک سوم لیوان

روغن سرخ کردنی          به مقدار لازم

طرز تهیه:

- آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

- گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

- از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

- پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1158917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =