حسین صادقی رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز در خصوص تعطیل نشدن تهران علی رغم شاخص بالای آلودگی نسبت به البرز و اصفهان عنوان کرد: وقتی شاخص آلودگی هوا بالا میرود و برای افراد جامعه خطرناک و ناسالم میشود، کمیته اضطرار آلودگی هوا تشکیل میشود. هر استان با توجه به شرایط و میزان آلودگی هوا و میزان خطری که دانش آموزان و شهروندان را تهدید میکند، تصمیم به تعطیلی مدارس میگیرند. آموزش و پرورش هر استان تابع تصمیمات کمیته اضطرار آلودگی هوا که در هر استان برگزار میشود است.
صادقی عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش دخالتی درتصمیم گیری برای تعطیلی مدارس ندارند. درواقع کمیته اضطرار تصمیم به تعطیلی میگیرد و در استانهای مختلف مدیر کل آموزش پرورش استان به عنوان نماینده وزارت آموزش و پرورش در جلسه حضور دارد و براساس شاخص آلودگی هر استان برای تعطیلی هر کدام از مقاطع تحصیلی تصمیم گیری میکند.
به نظر میرسد که ناترازی انرژی در اعمال تعطیلات در پایتخت، تاثیرگذارتر از آلودگی هوا است. برای نمونه سهشنبه ۲۷ آذر شاخص آلودگی هوای تهران عدد ۱۲۶ بود و منجر به تعطیلی همه مقاطع تحصیلی شد درحالی که امروز شاخص آلودگی هوا به عدد ۱۵۵ رسیده اما تعطیلی محدود به مقاطع ابتدایی بود.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش با اشاره به تاثیرقابل توجه ناترازی انرژی دراعمال تعطیلی مدارس و ادارات گفت: مبحث ناترازی انرژی از موضوعات اثرگذار در اعمال تعطیلیهاست. میزان مصرفی که ادارات و مدارس به خود اختصاص میدهند، بسیارقابل توجه است و اعمال تعطیلیها به بهبود و مدیریت شرایط کشور کمک شایانی میکند.
صادقی با اشاره به اینکه آموزش هیچگاه در کشور تعطیل نشده گفت: رویکرد وزارت آموزش پرورش و همچنین خود وزیر در بحث تعطیلی مدارس این است که به هیچ عنوان روند آموزش در کشور قطع نمیشود؛ درشرایط اضطرار که مدارس غیرحضوری میشوند، فقط حضور فیزیکی دانش آموزان را نداریم.
خبرنگار: مهدیه امجدیان
انتهای پیام /
نظر شما