آموزش شیرینی پزی/ شیرینی گل سرخی با ماست مخصوص

دسر گل سرخ یکی از انواع دسر های ترکیه است که به شکل گل سرخ یا رز درست می شود. این دسر خوشمزه را بیشتر برای روزهای تعطیل و خاص تهیه می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دسر گل سرخ یکی از انواع دسر های ترکیه است که به شکل گل سرخ یا رز درست می شود. این دسر خوشمزه را بیشتر برای روزهای تعطیل و خاص تهیه می کنند. شما به راحتی می توانید دسر گل سرخ را در خانه درست کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر گل سرخ را برایتان آماده کرده ایم

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی‌پزی/ دستور تهیه پروفیترول، شیرینی خوشمزه ترکیه‌ای

مواد لازم برای تهیه دسر گل سرخ

مارگارین یا کره    ۱۲۵ گرم
روغن    ۱ فنجان
ماست    ۱/۲ فنجان
آرد سمولینا    ۱ فنجان
سرکه    ۲ قاشق غذاخوری
آرد    ۳ لیوان
بکینگ پودر    ۱۰ گرم (۲٫۵ قاشق چایخوری)
وانیل    ۵ گرم

مواد لازم برای شربت

شکر    ۲٫۵ پیمانه
آب    ۳ لیوان
لیمو    ۱/۴ یک عدد
فندق برای تزئین    به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی صدفی فرانسوی خوشمزه و آسان

آماده کردن شربت

ابتدا شربت دسر گل سرخ را باید اماده کنید، شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از این که جوشید آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.

آماده کردن خمیر

مارگارین یا کره را داخل یک کاسه برگ بریزید و به آن روغن، ماست، آرد سمولینا، سرکه، آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید. خوب ورز دهید تا خمیر دسر گل سرخ به نرمی لاله گوش برسد.

باز کردن خمیر

به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید و با وردنه آن را نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم باز کنید، بعد با کمک دهانه یک استکان قالب بزنید.

قالب زدن خمیر

پس از این که قالب زدید از خمیر جدا کنید و کنار بگذارید، بقیه خمیر را هم به این صورت باز کنید و قالب بزنید.دسر گل سرخ

قرار دادن خمیر روی هم دیگر

۵ عدد از گردهای برش خورده را مانند تصویر روی هم قرار دهید خمیر را مانند تصویر شروع به رول کردن کنید.

برش زدن رول ها

بعد از این که رول کردید با چاقو از وسط نصف کنید.

قرار دادن فندق وسط رزها

یک عدد فندق درسته وسط هر کدام از گل سرخ ها قرار دهید این کار را برای همه خمیر ها انجام دهیید.

چیدن درون سینی فر

گل های سرخ آماده شده راداخل یک سینی فر که از قبل کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید.

قرار دادن در فر

داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.

ریختن شربت روی شیرینی ها

شیرینی ها که طلایی شد از فر خارج کنید و روی شیرینی ها داغ شربتی که از قبل آماده کرده اید را بریزید تا خنک شوند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود بعد از ۲ ساعت می توانید سرو کنید.

منبع:سایت آشپزی ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1163365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =