آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه وپک خرما و بادام زمینی

وپک خرما و بادام زمینی یکی از میان وعده‌های بسیار خوشمزه است که شما می‌توانید در کنار یک لیوان چای از آن لذت ببرید.

به پزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، توپک خرما و بادام زمینی یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که شما می توانید این میان وعده مقوی را برای بچه ها و خانواده تهیه کنید و از خوردن این توپک ها در کنار یک لیوان چای لذت ببرید.

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای نذری و مجلسی با نکات اصولی مهم

اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچه های خود تهیه کنید زیرا انرژی زا می باشد و برای روز های سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی می باشد. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه می شود و شما می توانید مواد را با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید.

مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بادام زمینی

بادام زمینی ۱ پیمانه
خرما ۱۰ عدد
پودر هل ۱/۲ ق چای خوری
دارچین ۱/۲ ق چای خوری
پودر نارگیل یا کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه توپک خرما و بادام زمینی خوشمزه و مقوی و انرژی زا

مرحله اول: آماده سازی بادام زمینی

ابتدا باید بادام زمینی را پودر کنید. برای این کار پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید و بزنید تا کمی خرد شود ولی حالت پودر نباشد کمی دندان گیر باشد. اگر غذاساز ندارید می توانید داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودر شود.

مرحله دوم: آماده سازی خرما

داخل قابلمه مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد خرما ها را داخل آب جوش بریزید و برای ۳ دقیقه داخل آب قرار دهید و بعد آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا به صورت له شده در بیاید و در انتها هل و دارچین اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: توپک خرما و بادام زمینی

خرما پوره شده را داخل کاسه بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و در دست گرد کنید و بعد داخل پودر کاکائو و نارگیل و کنجد بغلطانید و داخل یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه توپک خرما و بادام زمینی خوشمزه و ساده در ۳ مرحله

می توانید مواد را بچشید و به دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه کنید.

می توانید پوست خرما را نگیرید و چرخ کنید.

بهتر است از خرما کم شیرین و نرم استفاده کنید.

می توانید توپک ها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و بعد با ترافل تزیین کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1165659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =