علیرضا اکبری جاسوس انگلیس کیست؟

علیرضا اکبری جاسوس دستگیرشده سرویس اطلاعاتی انگلستان، در اعترافات خود نحوه جذب و نوع خدمت خود به MI۶ را بازگو کرده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، شب گذشته وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد علیرضا اکبری یکی از مهمترین عوامل نفوذی سرویس جاسوسی انگلیس خبیث در مراکز حساس و راهبردی کشور توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و پس از طی فرآیندی طولانی و چند لایه در حوزه های ضد اطلاعاتی، فنی و عملیات فریب دستگیر شد.

علیرضا اکبری به اعدام محکوم شد

در این اطلاعیه‌ آمده است که جاسوس شناسایی شده به نام علیرضا اکبری دارای دسترسی‌هایی به برخی دستگاه های حساس کشور بود و در همان حد نیز اطلاعات مکتسبه را به صورت کاملا آگاهانه و به دفعات متعدد در اختیار سرویس جاسوسی دشمن قرار داده بود. این جاسوس در جریان اخذ ویزا از سفارت انگلیس در تهران توسط مأمورین اطلاعاتی مستقر در آن سفارت، نشان‌شده و مورد مصاحبه قرار می‌گیرد سپس و در خلال سفرهای شخصی خود به اروپا، به استخدام تمام‌عیار سازمان جاسوسی انگلستان در می‌آید.

وزارت اطلاعات درباره چگونگی به دام انداختن این جاسوس گفته است: افسران ضد جاسوسی وزارت اطلاعات پس از کشف روابط جاسوسی مورد بحث، تکمیلِ اطلاعات پیرامون اهداف و لیستِ نیازمندی‌ها، شکل ارتباطات و ابزارهای ارتباطی سرویس حریف، از مقطعی به مدار ارتباطی فیمابین سرویس اس آی اس (SIS) و جاسوس موردنظر ورود نموده و به تزریق اطلاعات هدایت شده به مدار مذکور پرداختند؛ نهایتاً در زمان مقتضی و با حکم مرجع محترم قضایی متهم بازداشت و پس از طی فرآیند قضایی حکم وی صادر شد.

علیرضا اکبری متولد سال 40 و با سابقه 70 ماه جبهه است که بخشی از سوابق وی به این شرح است: معاون اسبق حوزه روابط خارجی وزارت دفاع، مشاور سابق فرمانده نیروی دریایی ارتش، معاون اسبق حوزه دفاعی و امنیتی مرکز تحقیقات وزارت دفاع، معاون اسبق سازمان نظامی اجرای قطعنامه 598.

وی با توجه به سوابق کاری و دسترسی به اطلاعات طبقه‌بندی شده مورد توجه سرویس اطلاعاتی انگلیس قرار گرفت. شناسایی وی در یک نشست دیپلماتیک صورت گرفت و مستقیماً از سوی سفیر انگلستان در تهران دعوت به همکاری می‌شود و از طریق یک سیستم امن ارتباطی و لپ تاپ با آنها ارتباط می‌گیرد. 

از جمله مأموریت‌های وی برای جاسوسی، افشای روش‌های دور زدن تحریم‌ها، مذاکرات هسته‌ای و اطلاعات درباره افراد تأثیرگذار نظام همچون شهید فخری‌زاده بود. 

اکبری یک بار در سال 87 به جرم جاسوسی توسط وزارت اطلاعات دستگیر می‌شود اما بعد با قید وثیقه آزاد شد و به انگلستان رفت. MI6 از ترس به دام افتادن این جاسوس، سناریوی سکته ساختگی را طراحی می‌کند؛ به این نحو که وی به بهانه سکته به بیمارستان منتقل می‌شود و بهانه وی برای عدم بازگشت به ایران این است که اجازه خروج به دلیل بیماری به وی نمی‌دهند. 

طبق اعترافات وی، MI6 با علایق و سلایق و شخصیت‌های اکبری آشنایی کامل داشتند و بطور دقیق وی را روانشناسی کرده بودند. 

وی سال 98 از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج) مورد شناسایی قرار می‌گیرد و به جرم جاسوسی و افساد فی‌الارض به اعدام محکوم شده است. 

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1167260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 4
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • عباس IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۳
      0 1
      اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
    • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
      0 0
      فکر دیگر جاسوسان روباه پیر باشید
    • حسن مدافع IR ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
      0 0
      نفوذ در همه رده های حکومتی در دنیا امری اجتناب‌ناپذیر است وقتی تقوا نباشد فرقی نمی کند جه سابقی داری شیطان فرزند حضرت نوح و در نهایت خیشان امام شهدا هم را جذب‌ خود می کند. دعا بکنیم عاقبت بخیر از دنیای فانی برویم.
    • تقی IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
      0 0
      درود بر سر بازان گمنام که این شیادان را به تور می اندازند