به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر تومور عصب شنوایی درمان نشود میتواند عوارض جدی همچون از بین رفتن شنوایی را در پی داشته باشد. البته این بیماری دارای زمینههای ژنتیکی نیز هست.
افزایش احتمال وزوز گوش با زندگی در نزدیکی جادههای پرترافیک
در این ارتباط علی افتخاریان با اشاره به دو نشانه اصلی ابتلا به تومور گوش اظهار کرد: در سنین بالا پیرگوشی دلیل عمده وزوز گوش است ولی در هر شرایط باید این مسئله جدی گرفته شود و جهت تشخیص علت آن اقدام به موقع انجام داد.
وی مطرح کرد: این کنگره ۶ تا ۹ آذرماه سال جاری در مرکز همایشهای رازی با حضور استادان و صاحبنظران برجسته برگزار میشود.
افتخاریان افزود: اتولوژی مربوط به بیماریهای گوش و قاعده طرفی جمجمه بوده که شامل تومورها، مشکلات مادرزادی گوش و عفونت گوش است.
وی در مورد تومورهای گوش عنوان کرد: اکثر این تومورها با کمشنوایی و صداهای اضافه در گوش همچون وزوز گوش همراه هستند و علائم دیگری همچون درد، کمتر در مراحل اولیه با آن همراه است.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: درمان تومورهای گوش از طریق جراحی است و به ندرت درمانهای دیگر برای آن صورت میگیرد. البته تشخیص به موقع در درمان موفقیتآمیز این بیماری حائز اهمیت است.
وی بیان کرد که وزوز گوش علل مختلفی دارد و هر علتی در مسیر شنوایی میتواند سبب آن باشد و برای درمان آن باید ابتدا منشأ مشکل را پیدا کرد.
افتخاریان در پایان خاطرنشان کرد: در سنین بالا پیرگوشی دلیل عمده وزوز گوش است ولی در هر شرایط باید این مسئله جدی گرفته شود و جهت علت آن اقدام به موقع انجام شود.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/
نظر شما