به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
بهترین غذای ماه رمضان برای جلوگیری از گرسنگی
گروه سبزی ها
در این گروه، سبزی های غنی از ویتامین C مثل سبزی های برگی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای؛ سبزی های غنی از ویتامین A مثل هویج، کدو تنبل و اسفناج؛ و سایر سبزی ها مانند کرفس، بادمجان، کدو سبز، پیاز، سیب زمینی و ... قرار می گیرند. سبزی ها، مهم ترین منبع انواع ویتامین، املاح و فیبر مورد نیاز بدن هستند. توصیه می شود روزانه 3 تا 5 واحد سبزی مصرف شود. هر واحد سبزی معادل کی لیوان سبزی برگی مثل کاهو و اسفناج، یا نصف لیوان سبزی پخته یا سبزی خام خرد شده است.
گروه میوه ها
در این گروه، میوه های غنی از ویتامین C مثل مرکبات و کیوی؛ میوه های غنی از ویتامین A مثل طالبی، زردآلو و انبه؛ سایر میوه ها از جمله سیب، گلابی، گیلاس، انگور، هندوانه، خربزه و ... قرار می گیرند. میوه ها نیز مانند سبزی ها مهم ترین منبع انواع ویتامین، املاح و فیبر مورد نیاز بدن هستند. توصیه می شود روزانه 2 تا 4 واحد از انواع میوه ها مصرف شود.
هر واحد میوه معادل کی عدد میوه متوسط مثل سیب، پرتقال، نارنگی و هلو، یا کی چهارم لیوان طالبی، یا نصف لیوان حبه ی انگور، یا نصف لیوان آب میوه است.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/
نظر شما