به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه «انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی» را به رؤسای استانها و واحدهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.
آغاز استعفا برای داوطلبان نمایندگی مجلس دوازدهم از ۱۹ خرداد
دکتر طهرانچی در این بخشنامه تأکید کرده است: اسفندماه 1402 جلوهای دیگر از شور، شوق و مشارکت مردم ایران در انتخاباتی دیگر است و دوستداران راستین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اهتمام خویش را مصروف مشارکت هرچه بیشتر مردم در این انتخابات خواهند کرد. آنچه برعهده همگان است، تلاش همهجانبه جهت تبیین جایگاه انتخابات و مردم سالاری دینی به عنوان دستاورد ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. برای این منظور باید از تمامی ابزارهای تعریف شده در قانون اساسی و مقررات جاری کشور بهره گرفت تا مشارکت حداکثری مردم در انتخابات که میراث مجاهدت حضرت امام راحل(ره) و شهیدان والامقام انقلاب اسلامی برای ملت ایران است و مقام معظم رهبری همواره بر آن تأکید می فرمایند، تحقق یابد.
در این بخشنامه آمده است: رویکرد کلان دانشگاه در انتخابات، فراهم کردن زمینه ارتقای بصیرت، آگاهی عمومی و افزایش حضور و مشارکت مردم به ویژه دانشجویان عزیز است. لذا حضور سخنرانان و تمام برنامههای انتخاباتی در دانشگاه، واحدها و مراکز دانشگاهی تابعه، باید در نهایت بیطرفی و با محوریت آگاهیبخشی و مشارکت حداکثری خانواده دانشگاه آزاد اسلامی صورت پذیرد.
براساس بندهای این بخشنامه؛ به منظور پیشگیری از ایجاد هرگونه اختلال در امور اجرایی دانشگاه، تمامی معاونان و مشاوران ریاست دانشگاه و روسای مراکز ستادی و مدیران کل سازمان مرکزی دانشگاه، رؤسا، سرپرستان و معاونان واحدها و مراکز آموزشی و روسای دبیرخانههای هیات امنا استانها و نیز نمایندگان رئیس دانشگاه در هیأت نظارت بر فعالیت تشکلهای اسلامی که قصد داوطلبی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارند باید تا پایان خرداد سال جاری مراتب داوطلبی خود را به صورت کتبی به کمیته انتصابات دانشگاه اطلاعرسانی کنند.
مسئولانی که برابر قانون برای شرکت در نامزدی انتخابات نیاز به استعفا ندارند، لازم است ضمن اعلام مراتب داوطلبی خود تا تاریخ مذکور در ایام قانونی تبلیغات انتخابات از مرخصی استفاده کنند.
براساس بندهای این بخشنامه؛ صرف اموال دانشگاه، سرمایههای انسانی و مالی دانشگاهیان به ویژه دانشجویان به نفع هرحزب، جناح یا کاندیدایی به هر نحوی ممنوع است. نصب هرگونه پوستر، بنر و یا اقلام تبلیغاتی متعلق به احزاب، گروهها وکاندیداها در واحدها، مراکز و کلیه اماکن دانشگاهی ممنوع است. همچنین استفاده از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در اختیار دانشگاه، صرفاً با رویکرد افزایش حضور و مشارکت مردم مجاز است و استفاده از آنها به نفع حزب، جناح یا کاندیدای خاص مجاز نیست.
در بخش دیگری از این بخشنامه آمده است: برگزاری جلسات سخنرانی با حضور افراد موجه و صاحب نظر و با مشارکت دانشگاهیان جهت تأکید بر اهمیت شرکت در انتخابات و آگاهی بخشی به دانشجویان بدون سمت و سوی تبلیغاتی برای کاندیداها بلامانع است. برگزاری جلسات سخنرانی، میزگرد و مناظره از سوی تشکلهای اسلامی دانشگاه پس از تأیید هیئت نظارت بر فعالیت تشکلهای اسلامی و طبق ضوابط شورای عالی انقلاب فرهنگی مجاز است. همچنین استفاده از امکانات محیطی دانشگاه نظیر سالنهای اجتماعات، در راستای تبیین اهمیت انتخابات بطور اعم با پرهیز از جانبداری از فرد یا جناحی خاص بلامانع است.
در این بخشنامه تأکید شده است: کاندیداهای شاغل در سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاهی (اعم از هیأت علمی و کارمندان) موظفند در بازه زمانی اول بهمن ماه تا پایان انتخابات نسبت به اخذ مرخصی و عدم استفاده از امکانات واحد اقدام کنند.
در این بخشنامه آمده است: با توجه به تأکیدات اخیر مقام معظم رهبری؛ امید است برگزاری پرشور انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، بار دیگرشکوه و عظمت مردمسالاری دینی در ایران اسلامی را در برابر جهانیان به نمایش بگذارد و نظام سربلند جمهوری اسلامی را بیش از پیش استحکام بخشد.
انتهای پیام/
نظر شما