آزمایشگاه فناوری نانو واحد علوم و تحقیقات موفق به اخذ گواهینامه اعتبار آزمایشگاه مجاز تولیدی شد

آزمایشگاه تخصصی فناوری نانو(تحقیقات اولتراسونیک) وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاه مجاز تولیدی (آکرودیته) از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، آزمایشگاه فن‌آوری نانو(تحقیقات اولتراسونیک) وابسته به مرکز تحقیقات حوادث طبیعی و مدیریت بحران واحد علوم و تحقیقات در راستای بازسازی زیرساخت و تجهیز و تامین اعتبار دستگاه‌های تخصصی، برای اولین بار، موفق به اخذ اعتبار آزمایشگاه مجاز تولیدی (آکرودیته) از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دامنه تخصصی نانواملسیون در کشور شد.

بیشتر بخوانید:

رساله دکتری هیأت علمی واحد علوم‌وتحقیقات در جشنواره فارابی برگزیده شد

آزمایشگاه فن‌آوری نانو (تحقیقات اولتراسونیک) پس از ۸ ماه بازرسی و رفع نواقص اعلامی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران و پس از تکمیل SOP های تخصصی و تجهیز دستگاه‌های تخصصی، صرفا در زمینه نانوامولسیون‌های ترکیبات گیاهان دارویی، موفق به اخذ پروانه آکرودیته آزمایشگاه‌های مجاز از معاونت غذا و دارو شد. یکی از ارکان اصلی خط مشی کیفیت و تضمین کیفیت در این آزمایشگاه، تخصصی بودن دامنه فعالیت و عدم ورود به زمینه‌های خارج از دامنه تخصصی خود است.

این آزمایشگاه در شهریورماه سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرد و از ابتدا با رعایت اصول ایمنی و طراحی براساس GLP پایه گذاری شد. این آزمایشگاه به همت سه عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات و همچنین سه نفر از کارشناسان دکترای گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، موفق به اخذ گواهینامه استاندارد ISO۲۲۰۰۰ محصول نانوامولسیون گل محمدی و نیز رتبه دانش بنیان و نیز هسته فناور معاونت علمی ریاست جمهوری شد و در حال حاضر نیز دارای اعتبار فعال شبکه آزمایشگاهی راهبردی کشور  Labsnet است.

 آزمایشگاه فناوری نانو موفق به اخذ استانداردهای ISO۹۰۰۱ به شماره Q۲۶۸۰ و استاندارد ۱۷۰۲۵ به شماره  LMS۰۳۲۲۱۰۹۱۰۱، HACCP به شماره ۱۰۰۰۲۲، استاندارد GLP به مدت سه سال به شماره ۱۷۰۱۲۲ شده است. همچنین در فروردین ماه ۱۴۰۲ برای سومین بار آزمایشگاه موفق به اخذ مدرک تایید صلاحیت شده استاندارد ISO۹۰۰۱ مستقیما از AB شده است.

لازم به ذکر است تاکنون ۹ کارگاه تخصصی در آزمایشگاه برای واحد، تحت عنوان کارگاه اسانس و عصاره گیری در علوم و مهندسی صنایع غذایی، کارگاه نانوامولسیون و تکنیک فناوری با اولتراسونیک و کارگاه هوش مصنوعی در نانوفناوری برگزار شده است. علاوه بر کارگاه‌های فوق و کلاس‌های عملی، سه درس تخصصی دوره تحصیلات تکمیلی برای دانشکده‌های علوم و فناوریهای همگرا، علوم کشاورزی و صنایع غذایی، علوم تخصصی دامپزشکی و دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست برگزار و بیش از ۲۸۰ دانشجوی کارشناسی، دوره کارآموزی خود را در این آزمایشگاه سپری کرده‌اند.

عقد قرارداد ۳ طرح برون دانشگاهی جدید در بهار امسال و خرید تجهیزات تخصصی مطابق با دامنه آزمایشگاه از دیگر برنامه‌های جاری آزمایشگاه فناوری نانو(تحقیقات اولتراسونیک) است.

 انتهای پیام/

کد خبر: 1193105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =