آموزش آشپزی / طرز تهیه املت اسپانیایی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه املت اسپانیایی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای تهیه املت اسپانیایی ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / نکاتی مهم برای خوشمزه و خوشرنگ شدن ماکارونی

مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

مواد لازم برای املت اسپانیایی

         تخم مرغ : 2 عدد  
        قارچ : 2 عدد  
        کره : 25 گرم  
        فلفل : یک دوم قاشق چایخوری  
        فلفل دلمه : یک دوم
        گوجه فرنگی : یک عدد متوسط   
        ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق   
        نمک : یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه املت اسپانیایی

ابتدا همه مواد را خرد کرده و تخم مرغ را خوب بزنید سپس کره را در ماهیتابه بریزید تا آب شود زمانی که کره آب شد مواد خرد شده را در داخل ماهیتابه ریخته و تفت بدهید حالا نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل رسیده است آنها را اضافه کرده و در نهایت تخم مرغ هم زده را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

نکته

این املت اسپانیایی بهتر آن است در فر تهیه کنید اما اگر امکان این کار برایتان مقدور نبود می توانید یک ماهیتابه بکار ببرید.که در صورت اینکار بایستی موقع طبخ املت حتما درب ماهیتابه را ببندید.

نکات تکمیلی در مورد املت اسپانیایی

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه است.
    املت اسپانیایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید.
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1196999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =