راهنمای شناخت فرد دروغگو با ترفندهای روانشناسی

همه ی ما از شنیدن دروغ بیزاریم پس علامت هایی که به راحتی فرد دروغگو را لو میدهند میتوانند به ما برای تشخیص آدم دروغگو بسیار کمک کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، احتمالا این جمله را چندین بار شنیده اید که دروغگو ها هرگز به چشمان شما نگاه نمی کنند، البته این تنها راهکار نیست که بتوانید متوجه دروغگویی دیگران شوید. در این قسمت نظر متخصصان را در مورد علائم افرادی که دروغ می گویند؛ برایتان آورده ایم تا بتوانید متوجه شوید که طرف مقابل دروغ گو است یا خیر.

بیشتر بخوانید:

تاثیر دروغ بر زندگی مشترک

شاید فکر کنید که طرف مقابل هنگام دروغ گفتن با یک لبخند مصنوعی همه چیز را پنهان می‌ کند اما علائم زیادی دیگری هم هستند که می‌ توانید از طریق آن ها متوجه شوید که فرد در حال حاضر در حال دروغ گفتن است.

معمولاً متخصصان پیشنهاد می‌ کنند که به صورت این افراد دقیق شوید تا متوجه شوید که آن ها چگونه حالات خود را پنهان می‌ کنند. البته تشخیص این سرنخ‌ ها کار راحتی نیست و باید در این زمینه متبحر و با تجربه باشید؛ اما می توانید از قرمزی گونه ها به خاطر اضطراب حاصل از دروغگویی تا حدی متوجه این موضوع باشید. البته راه های دیگری هم وجود دارد که در ادامه بیشتر خواهیم گفت.

رایج ترین زبان بدن هر آدم دروغگویی

بسیار مهم است که به زبان بدن افراد توجه کنید. گاهی اوقات زبان بدن خارج از کنترل فرد می‌ شود. صداقت باعث می‌ شود که شما زبان بدن معمولی و راحتی داشته باشید و تُن صدای تان کاملاً معمولی باشد؛ اما دروغگویان شبیه به طعمه هایی هستند که می‌ خواهند از دید شکارچی دور بمانند و مدام :

دست هایشان را جمع می‌ کنند
پاهای شان را روی یکدیگر می اندازند
گاهی دست به سینه می ایستند و کم ترین حرکتی انجام نمی‌ دهند
بدن شان را جمع تر و کوچک تر از حالت طبیعی می کنند
حتی ممکن است دستان شان را پشت کمر بگذارند

و تمام این علائم نشان میدهد که در واقع به هر نحوی می خواهند چیزی را در بدن خود پنهان کنند و این یک کار غیر ارادی است.

افراد هنگام دروغگویی چگونه لبخند می زنند؟

گاهی اوقات افراد برای این که طرف مقابل متوجه نشود در حال دروغ گفتن هستند، سعی می کنند همه چیز را پشت لبخندشان پنهان کنند. پس سعی کنید به نوعِ لبخند طرف مقابل و حرکات صورت او دقت داشته باشید و احساساتش را از این طریق تشخیص دهید. البته او قصد دارد که احساساتِ خود مانند ترس و اضطراب را پنهان کند اما لبخند مصنوعی اش همه چیز را برملا می‌ کند.

افراد هنگام دروغگویی چگونه صحبت می‌ کنند؟

تغییر در صدا به عنوان مثال نوک زبانی صحبت کردن می تواند یکی از علائم افرادی باشد که در حال دروغگویی هستند. پس باید به سرعتِ بیان کلمات و الگوی تنفسی آن ها دقت کنید. شاید مدام سرعت خود را بالا و پایین کنند و شما متوجه همه حرف های آن ها نشوید.

این افراد هنگام دروغگویی چه می گویند؟

بهتر است که به انتخاب کلمات این افراد دقت کنید. افراد دروغگو از کلماتی مثل اما، نه، به جز یا در حالی که زیاد استفاده می کنند، زیرا ذهن شان درگیر و مشغول است و از کلماتی مثل من، مال من، یا خود من زیاد استفاده نمی کنند و تلاش دارند که از شخصیت خودشان فاصله بگیرند و خیلی از ضمایر مربوط به خود استفاده نکنند.

رفتار افراد دروغگو چگونه است؟

متخصصان در این حوزه باور دارند که تغییر در رفتار فرد می تواند نشان دهنده دروغگویی شان باشد. ممکن است به یکباره صدایشان را بلند کنند یا یک پوزیشنی بگیرند که تا به حال این کار را انجام نمی دادند یا بخواهند مدام خودشان را مشغول به کاری نشان دهند. به عنوان مثال زمانی که همسرتان به دروغ می‌ گوید که کراواتی که برایش خریدید را خیلی دوست دارد، احتمالا هنگام بیان این جمله یک لبخند مصنوعی به لب داشته باشد و هرگز با شما ارتباط چشمی نگیرد.

واکنش افراد در حال دروغ گفتن، هنگام سوال پرسیدن از آن ها چیست؟

کاملاً طبیعی است هنگامی که از آن ها سوال می پرسید، یک طرف دیگر را نگاه می کنند و با شما ارتباط چشمی نمی گیرند. ‌حتی از پرسیدن سوالات ساده و جواب دادن به سوالات ساده شما هم فرار می‌ کنند و این می تواند بزرگ ترین علامتی باشد که فرد در حال دروغ گفتن است.

کد خبر: 1216754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =