به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز شربت گلاب یکی از نوشیدنی های محبوب برای مردم آسیا است، زیرا طعم و بوی اعجاب انگیزی دارد. شربت گلاب را همچنین در ماه مبارک رمضان بیش از همیشه مصرف می کنند، زیرا یک شربت خنک و خوش طعم است که طرفداران زیادی به خصوص در هنگام افطار دارد که در این قسمت آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید:
تصویب روز ملی «گل محمدی و گلاب » در تقویم ملی کشور
مبارزه با کم آبی بدن
شربت گلاب دارای مواد معدنی خنک کننده مانند سدیم، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سولفور و فسفر است. در نتیجه تعادل آب در بدن را تنظیم کرده و آن را مرطوب و هیدراته نگه می دارد. مخصوصا بعد از یک روز طولانی که فرد روزه گرفته و هیچ گونه نوشیدنی ای مصرف نکرده است.
کاهش عطش و تشنگی
اگر در طول ماه رمضان احساس عطش و تشنگی می کنید، برای کاهش میزان عطش و تشنگی طی روزدر لیوان آبی که می خواهید زمان افطار بیاشامید، سه قاشق گلاب اضافه کنید و سپس آب را بنوشید.
کمک به وزن گیری
شربت گلاب شامل موادی است که تعادل نیتروژن در بدن را افزایش می دهد و با افزایش توده بدنی و یا کاهش بیش از حد آن مبارزه می کند. افرادی که وزن بسیار کمی دارند و می خواهند روزه بگیرند اما لاغر نشوند، می توانند با شربت گلاب وزن خود را ثابت نگه دارند.
تامین انرژی
شربت گلاب حاوی کربوهیدرات و شکر است و می تواند انرژی بدن که بر اثر روزه از دست رفته است را دوباره تامین کند.
بهبود گوارش
گرسنه ماندن در طول روز به دلیل روزه و خوردن غذای زیاد در وعده افطار، ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود و از هضم غذا جلوگیری کرده و دل درد را به همراه داشته باشد. اسانس گلاب باعث می شود که ذرات غذایی تجزیه شوند و راحت تر هضم گردند.
تقویت معده
گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» و عطر و بوی خوش، خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است.
درمان تب
شربت گلاب دمای بدن را کنترل می کند و برای افرادی که از تب رنج می برند، مناسب است و می تواند دمای بدن را به حالت متعادل در بیاورد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
نظر شما