سرطان‌زا بودن دکل‌های مخابراتی شایعه است؟

محمودی با تاکید بر اینکه موضوع سرطان‌زا بودن دکل‌ها و سایت‌های تلفن همراه، فرکانس‌ها و… صحت ندارد گفت: به شایعات نباید توجه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هومان محمودی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پروژه «نهضت جهادی مخابرات»، در مهرماه ۱۴۰۲ با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد و طبق آن بنا بر این شد که بحث فیبر نوری به سرعت اجرا شود.

بیشتر بخوانید:

۴ ماده غذایی که نباید وارد خانه کنید

وی با اشاره به اینکه فیبر نوری از دهه ۷۰ وارد کشور شد و در آن زمان دکل‌های مخابراتی بر اساس امواج رادیویی به هم متصل بودند تصریح کرد: بر اساس این پروژه، ای دی اس ال جمع و همه اقدامات بر بستر فیبر نوری قرار خواهد گرفت.

محمودی با بیان اینکه در همه شهرهای استان به جز چند شهر و دو روستا، فیبر نوری انجام شده گفت: ۲۱۰ هزار شماره تلفن ثابت در شهرها تا سال آینده بر بستر فیبر نوری قرار خواهد گرفت.

وی خاطر نشان کرد: هنوز تعدادی از سایت‌های تلفن همرا بر روی رادیو قرار گرفته و درحال تغییر به فیبر نوری است.

مدیر مخابرات منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری قطع مکالمه در حین تماس با تلفن همراه را یکی از مشکلات مهم دانست و اضافه کرد: عدم همراهی مردم برای نصب سایت و دکل علت بروز این مشکل است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع سرطان‌زا بودن دکل‌ها و سایت‌های تلفن همراه، فرکانس‌ها و… صحت ندارد گفت: به شایعات نباید توجه کرد.

محمودی ارائه خدمات مخابرات را به‌صورت شبانه‌روزی دانست و گفت: مخابرات همانند اورژانس عمل می‌کند و به‌منظور جلوگیری از قطع ارتباط، ارائه خدمات و رسیدگی به خرابی‌ها آنی صورت می‌گیرد.

مدیر مخابرات منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: طی سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ در این استان یک هزار و ۵۰۱ میلیارد تومان پروژه افتتاح شده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1231181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =