طرز تهیه آش لخشک برای سالمندان

داشتن رژیم غذایی سرشار از مواد غذایی مفید و البته ساده و ارزان برای افراد سالمند از نکاتی است که باید به آن توجه زیادی شود. هضم غذا در سالمندان به دلیل کهولت سن و تحرک کمتر با سایر افراد متفاوت است و انتخاب غذاهای سبک، سالم و سرشار از ویتامین می‌تواند زندگی بهتری را برای آنها به ارمغان بیاورد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آش ها غذاهایی سبکی هستند که هم هضم آنها برای سالمندان آسان‌تر است و هم تهیه آن زمان چندان زیادی را نمی‌برد. تنوع در پخت آش در برنامه غذایی سالمندان یکی از راهکارهایی است که برای تغذیه این افراد توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

فواید آش بلدرچین برای سالمندان + روش پخت

آش لخشک

تعداد نفرات: ۳ نفر

مدت زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر: ۵۰۰ گرم

رشته لخشک گناباد: ۲۰۰ گرم

کشک: ‌نصف پیمانه

عدس: ۲۰۰ گرم

سیر: ‌چهار حبه

پیاز: یک عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: ‌به میزان لازم

‌پیازداغ و نعنا داغ: به میزان لازم

روش تهیه:
۱.عدس‌ها را یک ساعت خیس کنید. سپس داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود. برای اینکه پوست عدس جدا نشود، مقدار کمی نمک به عدس اضافه کنید.

۲. پیاز را نگینی و ‌ریز خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود. چهار حبه سیر را پوست گرفته و پس از رنده کردن به پیازهای طلایی شده اضافه کنید.

۳.عدس پخته شده را به پیازداغ اضافه و سپس چند لیوان آب در آن بریزید و صبر کنید تا آب جوش بیاید. در ادامه رشته لخشک رابه مواد بیفزایید. حین جوشیدن رشته لخشک، آش را هم بزنید تا رشته‌های به هم نچسبند.

۴.بعد از اینکه رشته‌ها کمی پخت اسفناج‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

۵. در آخرین مرحله کشک رقیق شده با آب ولرم را به آش لخشک اضافه کرده و در نهایت با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

نکته:
- می‌توانید به جای استفاده از کشک در تهیه آش لخشک از دوغ یا ماست استفاده کنید.

- آش لخشک برای درمان کم خونی و کمک به تقویت استخوان‌ها بسیار مفید است.

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1232363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =