به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، تابستان نزدیک است و در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمیچسبد. این غذای نوستالژی و خاطره انگیز سبب تامین فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، رفع عطش، کاهش خستگی و رخوت ناشی شده از گرمی هوا می شود. برای تهیه آبدوغخیار موادی چون ماست، نان خشک، سبزی معطر، گردو، خیار و... لازم است، بسیاری از افراد برای تهیه آبدوغخیار از کشمش نیز استفاده می کنند، اگر کشمش دوست ندارید می توانید به جای آن از ماده غذایی دیگری که در ادامه این بخش از نمناک معرفی می کنیم، استفاده نمایید تا آبدوغخیار شما خوشمزه تر از همیشه گردد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی/ طرز تهیه ترشی آلو جنگلی با طعمی بازاری
طبع ماست و دوغ سرد است و به همین علت در آبدوغ خیار کشمش می ریزند که طبعش را متعادل کند زیرا طبع کشمش گرم می باشد.
جایگزین کشمش در آب دوغ خیار
اگر به هر دلیلی طعم کشمش در آب دوغ خیار را دوست ندارید، می توانید به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنید، طبع یاقوتی نیز مانند کشمش گرم است و ریختن آن درون آب دوغ خیار نه تنها سبب تعادل طبع آن شده بلکه مزه خاص و منحصر به فردی به آب دوغ خیار میدهد و شیرینی دانههای انگور در زیر دندان فوق العاده است.
فوت و فن های خوشمزه تر شدن آب دوغ خیار
از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.
برای خوشمزهتر شدن آبدوغخیار از سبزیجات تازه و معطر و کمی پیازچه استفاده نمایید.
برای غلیظت بیشتر آبدوغخیار می توانید خامه را به کار ببرید.
کمی پودر یا برگ گل محمدی آبدوغخیار را خوش طعم می کند.
افزودن سیر به آبدوغخیار طعم فوق العادهای می دهد.
از نان خشک برای تهیه آبدوغخیار غافل نشوید.
استفاده از گردو سبب خوش طعم شدن آبدوغ خیار می شود.
نظر شما