جزئیات چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان در صحن علنی مجلس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز؛ امروز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۳ چهارمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست محمد باقر قالیباف برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم با حضور تعدادی از وزرا برگزار شد.

بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم از روز شنبه ۲۷ مرداد در دستور مجلس قرار گرفت و بر اساس حروف الفبای وزرات‌خانه‌ها، هر کدام از وزرای پیشنهادی پس از نمایندگان موافق و موافق از برنامه‌هایشان دفاع کردند.

صلاحیت علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر ۲۷ مرداد بررسی شد.

در جلسات علنی یکشنبه ۲۸ مرداد، صلاحیت حجت‌الاسلام خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، عباس عراقچی وزیر پیشنهادی امور خارجه، محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و احمد میدری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد رسیدگی قرار گرفت.

در جلسات علنی دوشنبه ۲۹ مرداد نیز برنامه‌ها و صلاحیت غلامرضا نوری قزلجه وزیر پیشنهادی کشاورزی، امین حسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری، امیر عزیز نصیرزاده وزیر پیشنهادی دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح، فرزانه صادق وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی بررسی شد.

در جلسه علنی سه‌شنبه ۳۰ مرداد نیز برنامه‌ها و صلاحیت محمد اتابک، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، حسین سیمایی صراف، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، سید عباس صالحی امیری، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور، رضا صالحی امیری، وزیر پیشنهادی صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری و محسن پاک‌نژاد، وزیر پیشنهادی نفت بررسی شد. 

جزئیات چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

اتابک: باید به سمت اقتصاد بدون تکیه به نفت حرکت کنیم

محمد اتابک وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در نوبت صبح امروز ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس گفت: سید محمد اتابک، وزیر پیشنهادی صمت در جریان جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس در ارائه برنامه های خود برای این وزارتخانه گفت: برنامه بنده مطابق با اسناد بالادستی و سند هفتم توسعه تدوین شده است. فرصت‌ها و تهدیدها و سیاست گذاری در صنایع و امور تجاری در نظر گرفته شده است. وزارت صمت به عنوان یکی از بزرگترین بخش های کشور سهم اثرگذاری در میزان رفاه و ایجاد عدالت در کشور دارد.

وی ادامه داد: در گام دوم انقلاب برنامه های صمت باید با تکیه بر تولید داخل به سمت اقتصاد بدون تکیه به نفت حرکت کنیم.

اتابک تاکید کرد: در صنعت خودروسازی باید یه سمت رقابتی شدن پیش برویم. من با استراتژی صنعت ساختم. اگر بنگاه داری کرده ام ۱۶۵ شرکت ایجاد کرده ام. من در وزارت صمت نبوده ام اما تمام پیچ و خم های آن را می دانم زیرا به آن مراجعه داشتم. می دانم امروز در بخش خصوصی دخلالت می کنیم.

وی افزود: بنده خود را فرزند ملت و معتقد به اسناد و سیاست های کلان می‌دانم.

مشروح سخنان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت را اینجا بخوانید.

آغاز بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری

جزئیات چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

موافقت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری

احسان عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز سه‌شنبه مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت حسین سیمایی صراف وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گزارش موافقت این کمیسیون را با برنامه‌های وزیر پیشنهادی قرائت کرد.

عباسی: موضع‌گیری‌هایی داشتید که مناسب نبود

عباسی نماینده کرج در مخالقت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: وزیر پیشنهادی علوم برنامه‌ای برای کاهش موازی‌کاری پژوهشی در وزارت علوم و دانشکده کشاورزی ارائه نکرده است همچنین اشاره‌ای به چگونگی افزایش آموزش‌های مهارتی طبق برنامه هفتم توسعه نداشتند. موضوع دیگر تربیت نیروی انسانی در بخش کشاورزی است که از وظایف وزارت علوم است و در برنامه وزیر پیشنهادی توضیحی درباره آن داده نشده است.

نماینده کرج تصریح کرد: در دهه ۹۰ سیاست‌کاری و حاشیه‌سازی‌ها به کارکرد ویژه دانشگاه‌ها یعنی ارتقاء علمی و پیشرفت کشور لطمه زیادی زد دلیلش هم حضور افرادی بود که سیاسی‌کاری کردند و در وزارت علوم و ریاست دانشگاه‌ها مسئول بودند. شما چگونه می‌خواهید این وضعیت را مدیریت کنید تا دوباره به آن شرایط برنگردید؟

عباسی گفت: افرادی که تهمت تقلب را در انتخابات ۸۸ به نظام زده و از کار خود پیشمان نیستند، صلاحیت ریاست دانشگاه‌ها و پست‌های کلیدی را ندارند؛ مراقب باشید که دچار چنین مشکلاتی نشوید.

این نماینده مجلس افزود: کسی که قرار است در وزارت علوم منصوب شود باید موضع‌گیری‌های مناسبی داشته باشد، ما موضع‌گیری از شما درباره فتنه ۸۸، محور مقاومت و اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ندیدیم اما در برخی موارد موضع‌گیری‌هایی داشتید که مناسب نبود از جمله آن درباره عزاداری دختران بی‌حجاب در کرج است که مسئولان امنیتی ورود کردند. شما در این باره بیان داشتید که در روز عاشورا نیاز به امر معروف نیست.

وی گفت: نگرانیم وقتی شما به عنوان نفر اول وزارت علوم در مسند این وزارتخانه تکیه زدید، منویات افراد پشت پرده را اجرایی کنید. به ما این اطمینان را بدهید که شما تصمیم‌گیر هستید و به دهه ۹۰ بر نمی‌گردید.

مشروح سخنان علیرضا عباسی را اینجا بخوانید

خاتمی: دانشگاه مظهر بیداری و هوشیاری جامعه است

سیدمسعود خاتمی، نماینده گلپایگان و خوانسار در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: نهاد دانشگاه در ایران در شکل جدیدش عمری بالغ بر یکصد سال دارد، چه از طریق افزایش آگاهی عمومی و چه از طریق تربیت نیروی متخصص در عرصه‌های گوناگون و سهیم بودن در چرخه دانش و فناوری و در رخدادهای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی توانسته است نقش بسیاری در این سرزمین ایفا کند.

موحد: پزشکیان وفاق ملی را در عمل و در معرفی وزیرانش نشان داد

محمد موحد نماینده کهگیلویه به عنوان موافق برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری دولت چهاردهم در صحن علنی مجلس گفت: برادران و خواهران! قطعاً عمر نمایندگی من از همه شما بیشتر است، هفت دوره است که در مجلس شورای اسلامی حضور دارم و مراحل مختلفی را دیده اما شاهد مجالس متفاوتی بودم با رویکردهای مختلف، از اصلاح طلب و اصولگرا و معتقدم عنایتی که خداوند بزرگ در این دوران به ملت ایران با رهنمودهای رهبر عزیزمان نموده‌اند، بی‌بدیل است و جا دارد همه ما شکرگزار نعمت باشیم.

وزیر پیشنهادی علوم: هیچ جناح سیاسی من را معرفی نکرده است

حسین سیمایی صراف در جلسه علنی صبح امروز ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ در جمع نمایندگان و در دفاع از برنامه خود برای وزارت علوم گفت: من مفتخرم فرزند نهاد علم هستم. من در تقریبا همه کمیسون ها عرض کردم گفتمان این دوره وزارت علوم گفتمان مسئولیت اجتماعی است. دانشگاه ها در این دوره نسبت به مسائل اجتماعی بی طرف نخواهند بود و این محقق نمی شود مگر با کرامت انسانی.

وی افزود: نگرانی از معاش و معیشت با کرامت دانشگاهیان سازگار نیست. باید آزادی پرسشگری را به رسمیت بشناسیم.

صراف تصریح کرد: گزارش مرکز پژوهش ها درباره چالش ها بسیار دقیق است. انسجام ساختاری بین دستگاه های اجرایی و دانشگاه وجود ندارد و لذا بازار خریدار دانشجویان ما نیست. جالش دیگر کاهش اقبال نسبت به علوم انسانی و علوم پایه است. در حالی که این دو حوزه زیر بنای توسعه هستند. متاسفانه پژوهش ها مساله محور نیستند. متاسفانه طرح ها فقط موجب ارتقاء رتبه می‌شوند. سهم پژوهش از تولید ناخالص ملی اندک است و در بهترین حالت حدود نیم درصد است. در حالی که در کشورهای به مراتب کوچکتر این سهم حدود پنج درصد است.

سیمایی صراف گفت: گسست بین نسلی در حال گسترش است. مهم است حرف نسل z را بفهمیم و انکار نکنیم.

وی گفـت: دیپلماسی علمی سودمندترین نوع دیپلماسی است زیرا عوامانه نیست و خاستگاه علمی دارد. در بخش فرهنگی معتقد به گسترش فرهنگ ایثار و شهادت هستم. تسهیلات قانونی برای تامین مسکن را به ضرص قاطع دنبال خواهم کرد.

صراف تصریح کرد: هیچ جناح سیاسی من را معرفی نکرده است. آقای عارف گفت تو خودت بالا آمده ای و وام دار هیچ کسی نیستی. در قضیه بورسیه ها من عضو شورای بورس نبودم. 

متن کامل سخنان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری را اینجا بخوانید

آغاز بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی

موافقت کمیسیون فرهنگی با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی
 

احمد راستینه در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون فرهنگی درباره سیدعباس صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی را قرائت کرد.

هیچ یک از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت نکردند و مطابق با آئین نامه مجلس، موافقین وزیر نیز صحبت نکردند و سیدعباس صالحی پشت تریبون رفت.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد: ایده مرکزی دولت چهاردهم وفاق ملی است

سید عباس صالحی امیری؛ وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس در ارائه برنامه های خود برای این وزارتخانه گفت:  ایده مرکزی دولت چهاردهم وفاق ملی است و این کانون معنایی مهمترین نکته‌ای است که می‌تواند دولت چهاردهم را متفاوت از دولت‌های قبل کند.

وی افزود: به نظر می‌آید نظریه دولت وفاق ملی هم در فضای عملی و هم در فضای نظری باید در دو سطح نظام حکمرانی و رابطه دولت و ملت استمرار پیدا کند؛ در بخش رابطه دولت و ملت دغدغه‌های جدی وجود دارد و کاهش فزاینده و مخاطره آمیز سرمایه اجتماعی نسبت به نظام حکمرانی و دولت، گسست‌های نسلی و جنسیتی، فاصله گروه‌های مرجع و از جمله پیشکسوتان و اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه با دولت و ارکان حکمرانی از جمله این دغدغه‌ها است.

متن کامل سخنان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی را اینجا بخوانید

آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی کشور

موافقت کمیسیون شوراها در مجلس با وزیر پیشنهادی کشور

ولی الله بیاتی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، در جلسه علنی صبح امروز گزارش کمیسیون متبوع خود درباره برنامه‌ها و صلاحیت سردار اسکندر مؤمنی، وزیر پیشنهادی کشور را قرائت کرد.

وی اعلام کرد: اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس پس از بررسی برنامه‌ها و سوابق سردار اسکندر مؤمنی، وی را حائز شرایط لازم برای تصدی وزارت کشور دانستند.

کمیسیون امنیت ملی مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی کشور را تایید کرد

ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ماه مجلس شورای اسلامی، گزارش این کمیسیون درباره صلاحیت و برنامه‌های سردار اسکندر مؤمنی، وزیر پیشنهادی کشور را قرائت کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این کمیسیون پس از بررسی‌های خود، صلاحیت سردار اسکندر مؤمنی را برای تصدی وزارت کشور تأیید کرد.

موافقت کمیسیون عمران با وزیر پیشنهادی کشور

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در نوبت صبح جلسه علنی امروز سه‌شنبه و در جریان بررسی صلاحیت اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور  گزارش این کمیسیون را قرائت کرد.

پوردهقان: در برخی از استان‌ها افراد با نردبان‌های سیاسی منصوب شدند

مصطفی پوردهقان در جلسه علنی نوبت صبح امروز سه‌شنبه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳ مجلس به عنوان مخالف اسکندر مومنی وزیر پیشنهادی کشور گفت: در برخی از استان‌ها افراد با نردبان‌های سیاسی منصوب شده و بالا آمدند آن هم به واسطه آنکه در ستاد انتخاباتی شربت دادند و پوستر چسباندند. انتظار می‌رود آقای مومنی از سرمایه‌های اجتماعی استفاده کرده و افراد غیرمتخصص را کنار بگذارند.

آقای مومنی شما قول دادید که با اعتدال و نگاه به تخصص افراد رفتار کنید. در برخی از استان‌ها افراد با نردبان‌های سیاسی منصوب شده و بالا آمدند آن هم به واسطه آنکه در ستاد انتخاباتی شربت دادند و پوستر چسباندند. انتظار می‌رود آقای مومنی از سرمایه‌های اجتماعی استفاده کرده و افراد غیرمتخصص را کنار بگذارند.

متن کامل سخنان پوردهقان را اینجا بخوانید

رئیس جمهور در صحن مجلس حاضر شد

در چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای یپشنهادی دولت چهاردهم، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در صحن علنی مجلس حضور یافت و با استقبال نمایندگان روبرو شد.

قالیباف در ابتدای ورود رئیس جمهور به پارلمان به او خوش آمد گفت.

پزشکیان در روز اول بررسی صلاحیت‌ها؛ شنبه ۲۷ مردادماه، با حضور در صحن علنی مجلس در دو نوبت صبح و عصر به سخنرانی پرداخته بود.

آغاز هشتمین جلسه مجلس برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

هشتمین جلسه صحن مجلس شورای اسلامی با دستور کار بررسی صلاحیت اعضای کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم دقایقی پیش آغاز شد.

نمایندگان مجلس از ابتدای صبح شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ بررسی خط مشی، اصول کلی، برنامه ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم را آغاز کردند.

بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی به ترتیب حروف الفبای وزارتخانه‌ها انجام می شود و تاکنون به صلاحیت ۱۴ وزیر (وزرای آموزش و پرورش، اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، دادگستری، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، علوم، تحقیقات و فناوری و فرهنگ و ارشاد اسلامی) از ۱۹ وزیر کابینه دولت رسیدگی کردند و در نوبت بعداز ظهر نیز به صلاحیت سایر وزرا رسیدگی می‌شود. 

جریان انحرافی در این کشور خطرناک‌تر از جبهه مشارکت است

نماینده بناب در مخالفت با وزیر کشور گفت: آقای مومنی فرد نظامی هستند و مقام معظم رهبری و امام راحل با صراحت دخالت نیروهای نظامی و انتظامی را در سیاست نهی کردند. آیا اینکه شخصی را از نیروی انتظامی برمی‌داریم و به عنوان وزیر کشور مطرح می‌کنیم بر خلاف منویات رهبری و امام نیست؟

وی گفت: یکی دیگر از دلایل مخالفت من با وزیر پیشنهادی کشور مبنای آقای پزشکیان است؛ مگر آقای پزشکیان در انتخابات نگفتند که افراد باید بر اساس تخصص انتخاب شوند؟ آیا واقعاً آقای مومنی در مسائل سیاسی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی تخصص دارند؟

باقری گفت: جبهه مشارکت یکی از خطرناک‌ترین گروه‌ها در کشور است که واقعاً برای کشور مضر است و موجب دردسر برای کشور شده است؛ از سوی دیگر نیز باید مراقب انحرافی باشیم و جریان انحرافی در مجلس و انتخاب اعضای کابینه نفوذ نکند؛ جریان انحرافی در این کشور خطرناک‌تر از جبهه مشارکت است.

متن کامل سخنان باقری را اینجا بخوانید

وزیر پیشنهادی کشور: مردم حق نقد و اعتراض دارند 

سردار اسکند مومنی در نویت بعد از ظهر امروز ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس گفت: وزارت کشور دولت چهاردهم مصمم است تا به خواست خدا افق های جدیدی برای حل شدن مشکلات کشور بگشاید. سرمایه اصلی نظام اسلامی چیزی جز عموم مرد نیست. مردم ولی نعمت صاحب منصبان هستند و حق نقد و اعتراض دارند تا شامل معجزه یدالله مع الجماعت باشیم. باید فرصت برابر برای همه شهروندان اعم از زنان و مردان جامعه فراهم شود.

وی افزود: اسکندر مومنی در جلسه علنی عصر امروز سه شنبه مجلس در ارایه برنامه های خود گفت: برنامه تفصیلی من برای ایفای وظایف وزارت کشور تقدیم محضر شما شده و در جلسات متعدد کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها و مجامع مختلف ارائه گردید که در این فرصت کوتاه به چند نکته اصلی آن اشاره می‌کنم.

مومنی افزود: قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، قانون برنامه پنج ساله هفتم و دیگر قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی مبنای تمام هدف‌گذاری‌ها، تصمیمات و اقدامات ما خواهد بود و می‌خواهیم با نظارت و کمک شما الگویی از وفاق ملی که شعار محوری رئیس جمهور محترم نیز بوده برای سربلندی ایران عزیز باشیم. وزارت کشور دولت چهاردهم مصمم است تا از همه امکانات و منابع انسانی موجود بهره ببرد و در گامی بلندتر با تسهیل‌گری مشارکت جویی و استمداد از همه نخبگان و مجامع علمی و تحقیقاتی فرصت سازی کند تا به خواست خدا افق‌های جدیدی برای تحلیل و تقلیل مشکلات کشور بگشاید.

مشروح سخنان اسکندر مومنی را اینجا بخوانید

آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی 

مخالفت کمیسیون فرهنگی مجلس با صلاحیت صالحی امیری برای تصدی وزارت میراث فرهنگی

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر امروز مجلس و در جریان بررسی برنامه و صلاحیت سید رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گزارش کمیسیون متبوع خود را به عنوان یکی از کمیسیون‌های اصلی وزارتخانه مذکور در صحن مجلس قرائت کرد.

کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد تصدی سیدرضا صالحی امیری برای پست وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری موافقت نکرد.

موافقت کمیسیون صنایع با صالحی امیری برای تصدی وزارت میراث و گردشگری

زهرا سعیدی مبارکه، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در نوبت عصر روز سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در جریان بررسی صلاحیت سید رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گزارش کمیسیون متبوع خود را به قرائت کرد.

خضریان: پرونده فتنه ۸۸ صالحی امیری اجرا نشده است

علی خضریان در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم، به عنوان سیدرضا مخالف صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی وگردشگری گفت: آقای صالحی‌امیری فردی است که از نظر تخصصی یک ساعت هم در وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سابقه کار ندارد وقتی که ما در کمیسیون‌ها از ایشان سوال می‌کردیم پاسخ‌ها را به معاونان فعلی ارجاع می‌دادند یعنی برنامه تحولی در کار نیست و وضع موجود برقرار است.

خضریان گفت: در زمانی که آقای صالحی امیری مدیریتی در اطلاعات خوزستان داشتند اتفاق ناگواری رخ داد و لوله گازی منفجر شد مساله در اداره کل پیگیری و افرادی بازداشت شدند و تخلفاتی در مجموعه وزارت اطلاعات خوزستان صورت گرفت. کار به شکایت به بازرسی دفتر رهبری رسید و بازرسانی اعزام شدند و حکم توبیخ مدیر کل اطلاعات خوزستان صادر شد افرادی هستند که درباره این اتفاقات شهادت مکتوب دهند و پرونده هم در دفتر بازرسی رهبری موجود است.

متن کامل سخنان خضریان را اینجا بخوانید

فیاضی: اگر «صالحی امیری» در مورد جریان فتنه برائت جست به او رای دهیم

عبدالوحید فیاضی در موافقت با وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اظهار داشت: پزشکیان خدمت بزرگی به جریان انقلاب کرده و برای اولین بار است که دولت وفاق ملی را شکل داده است.

وی ادامه داد: امیری یک مدیر سیاستمدار فرهنگی است. اگر در مورد جریان فتنه برائت جست به او رأی دهیم.

انتقاد قالیباف از توزیع یک برگه درباره صالحی‌امیری

در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی و هنگام بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری، قالیباف گفت: برگه‌ای در بین نمایندگان مجلس توزیع شده است. نماینده‌ای این برگه را توزیع کرده که خودش هم می‌دانسته باید از مسئول این کار در هیات رئیسه مجوز بگیرد. لذا توزیع این برگه خلاف آیین‌نامه بوده و نباید این کار صورت می‌گرفت.

وی افزود: طبق آیین‌نامه مجلس، توزیع هرگونه برگه در صحن علنی باید براساس دستورالعملی باشد که هیات رئیسه آن را مقرر کرده و این کار هم با مجوز هیات رئیسه انجام شود. لذا باز هم می‌گویم کار درستی انجام نشده است. البته یکی از عزیزان گفت که آن نماینده از این دستورالعمل مطلع نبوده است که در پاسخ گفتم پس چرا به آقای رشیدی عضو هیات رئیسه مراجعه کرده است؟

در این هنگام مالک شریعتی نیاسر نماینده تهران از جایگاه خود بلند شد و با در دست داشتن آیین‌نامه داخلی مجلس خواستار بیان تذکری شد؛ قالیباف در مواجهه با این حرکت شریعتی به او گفت: شما مطلع بودید و قانون را می‌دانستید. حتی به شما گفته شد که این برگه را توزیع نکن. آقای شریعتی من نمی‌خواستم نام شما را بگویم اما وقتی بلند شدید این را گفتم.

بعد از صحبت‌های قالیباف، شریعتی تذکر خود را با صدای بلند بیان کرد. در این هنگام احد آزادی‌خواه نماینده ملایر صحبتی را خطاب به شریعتی گفت که با واکنش او مواجه شد و گفت که مگر تو برای توزیع برگه مجوز گرفته بودی.

سپس مالک شریعتی به همراه تعداد دیگری از نمایندگان از جمله احد آزادی‌خواه در جایگاه هیات رئیسه مشغول صحبت با قالیباف شدند که برای لحظه‌ای بگو مگویی بین آزادی‌خواه و تعدادی از نمایندگان صورت گرفت که به نظر می‌رسد مشخصا با شریعتی بود که نمایندگان آنها را جدا کرده و از جایگاه هیات رئیسه خارج کردند.

یکی از نمایندگان گفت که محتوای برگه توزیع شده، مطالبی درباره صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری بوده است.

صالحی امیری: من هیچگاه نگفتم در انتخابات تقلب شده است

رضا صالحی امیری در نوبت امروز سه شنبه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس در دفاع از برنامه‌های خود گفت: امکان تقلب در انتخابات ایران وجود ندارد. ما هیچگاه معتقد به تقلب در انتخابات نبودیم. در همین انتخابات من هرروز مصاحبه داشتم که روند انتخابات در ایرران سالم است. من هیچگاه نگفتم تقلب شده است و در دادگاه دوستانی که اتهام زدند محکوم شدند. من هیچگاه بازداشت نشدم. از خدا بترسید

وی افزود: من به نظام و انقلاب و رهبری باور داشته و خواهم داشت و همیشه در دایره نظام با تمام توان فعالیت کردم. مرا نهادهای امنیتی تائید کردند. مقامات سپاه هم تائید کردند چون هیچگونه اتهامی متوجه نبود.

متن کامل سخنان صالحی امیری را اینجا بخوانید

آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی نفت 

موافقت کمیسیون صنایع و معادن با وزیر پیشنهادی نفت

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی نفت خبر داد.

زهرا سعیدی در جلسه علنی نوبت عصر  امروز (سه‌شنبه) نظر کمیسیون صنایع و معادن درباره محسن پاک‌نژاد وزیر پیشنهادی نفت را قرائت کرد.

محمدپور: وزیر نفت رابطه مالی شرکت‌های تابعه وزارت نفت با دولت را اصلاح کند

هادی محمدپور، نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی نفت گفت: آقای وزیر پیشنهادی نفت به گونه‌ای برنامه ارائه دادید که گویا وزارت نفت تنها متولی استخراج و فروش استخراج و فروش منابع نفتی است.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: متنوع نبودن سبد سوختی کشور و به تبع آن سهم کم انرژی‌های پاک و تجدید پذیر موجب آن شده است که امروز کشور با ناترازی عمده انرژی در بخش‌های مختلف خانگی و صنعتی روبرو گردد. جناب آقای پاک نژاد هیچ سویه امیدی در این خصوص پیش پای کشور نمی‌گذارید. برنامه ارائه شده توسط شما هیچ پاسخی به موضوع چند میلیارد دلاری منابع ناشی از قطع گاز و برق در فصول مختلف ندارد.

وی افزود: آقای پاک نژاد مسئله توجه به محیط زیست و ایفای مسئولیت اجتماعی موضوع بسیار مهمی است. صنعت مهم و بزرگ نفت هیچگاه محور توسعه خود را مبتنی بر توسعه پایدار برنامه‌ریزی نکرده است. آقای مهندس در برنامه پیشنهادی شما در خصوص حفظ محیط زیست و زیست بوم ارزشمند مناطق نفت خیز کشور توجهی نشده است. مردم مناطق نفت خیز از این روند گلایه دارند. 

محمدپور ادامه داد: موضوع دیگری که باید به آن توجه جدی شود اصلاح رابطه مالی شرکت‌های تابعه وزارت نفت با دولت است. این موضوع از قانون پنج ساله برنامه سوم توسعه در کشور مطرح است و بنا بر گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از مهم‌ترین آسیب‌های رابطه مالی فعلی می‌توان به این مسائل اشاره کرد. کمبود منابع مالی برای سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی، بدهی انباشته شرکت ملی نفت، تفکیک نشدن نظام یارانه انرژی از رابطه مالی شرکت‌ها  از نبود نهاد تنظیم‌گر مستقل است.

پاک‌نژاد: برنامه‌ام رفع چالش‌های صنعت نفت است

محسن پاک‌نژاد در جلسه نوبت عصر سه‌شنبه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس گفت: تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی جز با همراهی و همدلی و استفاده از ظرفیت ارکان نظام جمهوری اسلامی امکان پذیر نمی شود.

وی افزود: بخش قابل توجهی از درآمدها از طریق صنعت نفت و محصولات پتروشیمی فراهم می شود؛ اهمیت راهبردی صنعت نفت باعث شده این صنعت آمال توطئه های دشمنان و تحریم‌ها باشد که با وجود توطئه ها و تحریم ها، صنعت نفت ما بالنده و استوار است.

پاک نژاد گفت: برنامه در چارچوب اسناد بالادستی و قانون برنامه هفتم تنظیم شده است. برنامه‌ام با هدف رفع چالش‌های صنعت نفت تهیه شده است.

مشروح سخنان وزیر پیشنهادی نفت را اینجا بخوانید

اتهای پیام/

کد خبر: 1240504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =