به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کلم بروکلی فاقد چربی بوده و عموما ۹۰ درصد از این سبزی تشکیل شده از آب است. حتی می توان این سبزی را به فرم طبخی خام، پخته، آب پز و بخار پز شده مصرف کرد اگرچه با تحقیقات زیاد تعیین شده است که بخار پز کردن مزایای بیشتری برای سلامتی افراد به دنبال دارد.
بیشتر بخوانید؛
با ۹ خاصیت منحصر به فرد کاهو آشنا شوید
کلم بروکلی از جمله خوراکی های کم کربوهیدرات دار محسوب شده و در هر فنجان کلم بروکلی خام تنها ۳.۵ گرم کربوهیدرات با قابلیت هضم وجود دارد.
همچنین کلم بروکلی یکی از سبزیجاتی که از نظر پروتئین در سطح نسبتا بالایی قرار گرفته و ۲۹ درصد وزن خشک آن را پروتئین تشکیل داده است، این دو ویژگی کلم بروکلی سبب شده این سبزی مورد علاقه افرادی باشد که میخواهند وزن خود را کاهش دهند.
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام/
نظر شما