به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مربای هویج از جمله مرباهایی است که هر ۴ فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش نیاز دارید تا یک مربای خوشمزه تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینیپزی / طرز تهیه کیک پنبهای ساده بدون شیر
مواد لازم مقدار لازم
هویج یک کیلو سیصد گرم
آب ۵ پیمانه
شکر ۶ پیمانه معادل ۸۰۰ گرم
دانه هل ۶ تا ۷ عدد
خلال پسته و بادام ۲ قاشق غذاخوری پر
لیموی تازه یک عدد
زعفران دم کرده به مقدار کافی
مربا با تفاله هویج
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویج
هویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.
هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.
ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.
در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.
وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت بپزد.در نیمه های پخت به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید تا هم طعم و هم رنگ مربا بهتر شود.
آب لیموی تازه را بگیرید و در ۱۵ دقیقه آخر به همراه خلال پسته به مربای هویج اضافه کنید و بعد از قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید تا مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.
نکات پخت مربا تفاله هویج
بعد از سرد شدن مربا در صورت تمایل میتوانید دانه های هل را از مربا جدا کنید.
اگر هویج شیرین نبود و در مرحله پخت متوجه شدید مربا کم شیرین شده میتوانید ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم شکر را به مربای در حال پخت اضافه کنید.
هویج را میتوانید با رنده درشت و یا خلالی هم خرد کنید.
برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربا هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .
نظر شما