به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پلوهای مخلوط واقعا بینظیر هستند. کمتر کسی پیدا میشود که لوبیا پلو، عدس پلو، باقالی پلو، شیرینی پلو و... را دوست نداشته باشد. پلوهای مخلوط جدای از خوشمزگی خیلی هم متنوع هستند و تقریبا با هر موادی که در دسترس دارید، میتوانید دست به ابتکار بزنید و یک بشقاب پلوی مخلوط خوشمزه درست کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه قاطی پلوهای مفید برای درمان سرماخوردگی
لبو پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که تقریبا فراموش شده است و کمتر کسی پیدا میشود که این غذای خوشمزه و خوش آب و رنگ را در منزل تهیه کند. این غذا رنگ قرمز بسیار خوشرنگی دارد و به دلیل داشتن لبو یک غذای مجلسی و خوشمزه است. لبو پلو دستور پخت سادهای دارد و در مدت زمان کوتاهی تهیه میشود. اگر دوست دارید این پلو لبویی خوشمزه را در منزل بپزید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پلو لبویی همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
لبو متوسط: ۳ عدد
سینه مرغ: نصف ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی درشت: ۱ عدد
نمک، فلفل، پودر دارچین و هل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه پلو لبویی
برای درست کردن این پلو لبویی خوشمزه ابتدا برنج را با آب ولرم و کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. سینه مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمک و فلفل و کمی آب بپزید و بعد از پخت آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. حالا لبوها را پوست و به صورت خلالی درشت خرد کنید. کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و لبوهای خلالی شده را داخل آن بریزید و چند دقیقه تفت بدهید. حالا گلاب و شکر را روی لبوها بریزید و چند دقیقه دیگر تفت بدهید. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را تفت بدهید و ۱ دقیقه دیگر اجاق گاز را خاموش کنید. برنج را آبکش کنید. باید برای تهیه پلو لبویی برنج را کمی کالتر یا در اصطلاح زندهتر بردارید. سیب زمینی را به صورت حلقهای برش بزنید و کف قابلمه همراه با کمی روغن بچینید و مقداری زعفران روی سیب زمینی بریزید. کمی از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید. حالا کمی لبو، سینه مرغ ریش شده، پودر دارچین، پودر هل و زعفران دم کرده بریزید و دوباره کمی دیگر برنج روی مواد بریزید. این کار را به صورت لایه به لایه ادامه بدهید تا مواد و برنج تمام شود. در آخر روی برنج کمی زعفران دم کرده بریزید و برنج را دم کنید. ۴۵ دقیقه بعد پلو لبویی خوشمزه شما آماده سرو است. قبل از سرو حتما برنج را خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شود، نوش جان.
نکات مهم
هنگام خرید لبو توجه داشته باشید که لبوی مرغوب باید کوچک و سفت و رنگ آن نارنجی پر رنگ باشد. اگر لبو خیلی بزرگ همراه با ریشههای پشمی زیاد بود، هرگز آن را خریداری نکنید؛ زیرا نشان دهنده یک لبوی پیر است. لبوی خیلی بزرگ معمولا وسطش سفت است و مغزپخت نمیشود. به طور کلی همیشه سعی کنید لبوهای کوچک یا متوسط را خریداری کنید که پختشان هم راحتتر است.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما