به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایسکانیوز، صبح امروز مراسم تشییع پیکر مرحوم ناصر ملک مطیعی از مقابل خانه سینما برگزار شد.
پژمان بازغی، پرویز پرستویی، مسعود کیمیایی، داریوش فرهنگ، فریدون جیرانی، خشایار اعتمادی، سالار عقیلی، محمد متوسلانی، علی دهکردی هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.
**دهکردی: ملک مطیعی 40 سال به وطن خود احترام گذاشت
علی دهکردی رییس انجمن بازیگران در ابتدای این مراسم در مورد مرحوم ملک مطیعی، گفت: ما برای بدرقه مردی در این مراسم حاضر شده ایم که به تمام هنرمندان احترام گذاشتن را یاد داد. او مردی بود که 40 سال به وطن و خاک خود با سکوت احترام گذاشت.
وی افزود: ملک مطیعی یکی از درخشان ترین و اولین ستاره های پرفروق سینما ایران بوده است. امروز برابر کسی قرار گرفته ایم که به ما یاد داد سکوت بُرنده ترین اسلحه است.
**بازغی: سینما را با ملک مطیعی شناختم
پژمان بازغی هم به عنوان یکی از سخنران مراسم، گفت: من سینمای ایران را با ملک مطیعی شناختم. قدر پیشکسوتان را بدانیم.
**متوسلانی: ساعت ها درمورد ناصر باید صحبت کنم
محمد متوسلانی بازیگر قدیمی سینما در خصوص شخصیت ملک مطیعی گفت: ناصر در طول سالها مردانگی و غیرت را به ما یاد و اگر بخواهم در مورد او صحبت کنم ساعت های طولانی به زمان نیاز دارم. فقط متاسفم هنرمندی که می توانست سالها به مملکت خود خدمت کند اما او را نادیده گرفتیم.
**پرستویی: آقای مدیری چرا از ملک مطیعی دفاع نکردید
در ادامه مراسم پرویز پرستویی گفت: در ساعات گذشته صدا و سیما به خاطر آورد که از ناصر خان بگوید؛ درست بعد از مرگ وی. صدا و سیما برای همه است و از پول بیت المال تامین می شود پس باید منصفانه تر رفتار کند. چرا بعد از ۴۰ سال از ملک مطیعی خواستید به تلویزیون بیاید و با او اینگونه رفتار کردید؟
وی افزود: آقای مهران مدیری عزیز شما مگر نمی دانستید ناصر عاشق مردم بود چرا از این قسمت از برنامه دفاع نکردید. ۴۰ سال نام این هنرمند را نیاوردیم، مگر دزدی و اختلاس کرده بود.
این بازیگر سینما در پایان صحبت هایش گفت: از اهالی سینما می خواهم هوای هم را داشته باشیم. ما بسیار قدرتمند هستیم و نباید یاران خود را از دست بدهیم. بیاییم به خاطر خدا قدر پیشکسوتان خود را بدانیم. دیشب همه شبکه ها از ناصر ملک مطیعی فیلم نشان می داد اما انگار که فقط یک فیلم بازی کرده است، انگار قیصر و امیرکبیر را بازی نکرده است. اگر ناصر می توانست دیشب از تلویزیون پخش شود در این سال ها نیز می توانست تصویر وی پخش شود. ناصر ملک مطیعی به عشق شما مردم به تلویزیون آمد تا با شما صحبت کند ولی اینگونه با او رفتار شد.
**کیمیایی: روح ناصر در قلب های ما زنده است
مسعود کیمیایی روی صحنه آمد و گفت: من حال خوشی ندارم ولی باید می آمدم و وداع آخرم را با جسم ملک مطیعی می کردم. روح او در قلب های ما زنده است.
وی با یادی از بازیگرانی که قبلا با آنها کار کرده است، افزود: فیلمسازی اینجا سخت است ولی ما مانده ایم. درود بر همه شما که هنرمندان خود را تشویق می کنید. آن کسی که اینجا مانده بسیار سختی می کشد و به همین دلیل من به ناصر ملک مطیعی تعظیم می کنم. من با او قیصر را کار کردم و دیگر بخت یارم نبود که همراهش باشم. با پرویز پرستویی هم کار کردم او بی پروا حرف می زند درود بر کسی که نمی ترسد. بدانید ترس دشمن جسارت است از آدم های ترسو بترسید آنها دروغ می گویند. درود بر همه شما.
**ملک مطیعی: کاش پدرم این جمعیت را می دید
امیرعلی فرزند ناصر ملک مطیعی در ادامه بیان کرد: کاش پدرم این جمعیت را می دید. من آرزویم بود که پدرم را روی پرده ببینم عطشانی بازی در فیلم «نقش نگار» را پیشنهاد داد و من می خواستم به آرزویم برسم چراکه او دوست داشت روی پرده باشد و یادگاری برای مردم بگذارد. در دورانی که فیلم توقیف شد پرویز پرستویی بسیار کمک کرد و مردانه پشت پدرم ایستاد.
وی افزود: حجت الله ایوبی رییس سابق سازمان سینمایی هم بسیار به ما کمک کرد و من به آرزویم رسیدم. یک بار پدرم را بردم و عکس او را در سر در سینما نشان دادم و او از شادی بغض کرد و به آرزویش رسید.
فرزند ناصر ملک مطیعی در پایان عنوان کرد: صدا و سیما نگذاشت تصویر پدر من هنگام حیاتش پخش شود، حال سوال من این است که چرا تصویر پدر من همراه با خبر مرگ او در شبکه های تلویزیون پخش می شود؟ چگونه است که یک هنرمند پس از مرگش می تواند تصویرش پخش شود ولی پیش از فوتش و در حالی که دوست داشت تصویرش پخش شود این اتفاق نمی افتد.
ناصر ملک مطیعی طی روزهای گذشته به علت نارسایی کلیه و تنگی نفس در بیمارستان بستری شده بود که 5 خرداد ماه پس از مدتها بیماری، در سن ۸۸ سالگی درگذشت.
ملک مطیعی متولد سال ۱۳۰۹ در تهران بود . این بازیگر علاوه بر بازی در حدود ۱۰۰ فیلم و سریال ، سابقه نویسندگی و تهیه کنندگی سینما را نیز در کارنامه داشت. وی آخرین بار در فیلم «نقش نگار» در سال ۱۳۹۲ ایفای نقش کرد.
501/ 503