به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عبدالرضا بنیعلی با اشاره به علاقه مصریها به زبان فارسی با توجه به مشکلات سیاسی و نداشتن رابطه با این کشور گفت: ما حدود ۲۷ کرسی زبان فارسی در دانشگاههای مصر داریم که نسبت به همه کشورهای حوزه خاورمیانه بیشتر است. همچنین براساس آمارهای غیررسمی، حدود پنجهزار فارسیآموز در مصر داریم که این نشاندهنده علاقه مصریان به زبان فارسی است.
نماینده سفارت ایران در مصر بیان کرد: کسانی که به دنبال یادگیری یک زبان میروند، اهدافی را دنبال میکنند و با شناختی که دارم پیگیری و علاقهمندی مصریان نسبت به غنای شعر و ادب فارسی است که از درون انسانهای بزرگی مانند حافظ، سعدی و مولوی برمیآید و جاذبههایی ایجاد میکند که نه تنها مردم مصر بلکه تمام کشورهای جهان به سمت زبان فارسی گرایش پیدا میکنند.
او همچنین درباره مسیرهایی که فارسیآموزی برای مصریان را ممکن میکند، گفت: بنیاد سعدی متولی آموزش زبان فارسی در جهان است و خوشبختانه با وجود فضای مجازی دیوارها و بنبستها برداشته شده و بهرغم نداشتن ارتباط سیاسی، فضای مجازی ما را وارد دهکدهای جهانی کرده است.
بنیعلی افزود: این امکان وجود دارد که انسانهای فرهیخته در هر دو کشور با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و مؤسساتی مانند بنیاد سعدی با راهکارهایی که درنظر دارند زمینه را برای آموزش بهتر مصریان فراهم میکنند.
رایزن سفارت ایران در مصر با اشاره به ظرفیت بهوجودآمده با شیوع کرونا گفـت: در دوره گذشته به سبب ویروس کرونا بسیاری از فعالیتهای فیزیکی تعطیل شده بود، اما در شبکههای اجتماعی فضای بازی پدید آمد و در فضای مجازی توانستیم به کمک بنیاد سعدی برنامه خوبی برای آموزش زبان فارسی در مصر داشته باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما