آموزش آشپزی/ طرز تهیه پاستا با سس بشامل عربی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاستا با سس بشامل عربی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  پاستا یکی از غذاهای خوشمزه است که ترکیب بسیار عالی با گوشت گاو ایجاد می کند و یک سس خامه ای به نام بشامل هم دارد که طعم اصلی غذا را ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش داوود پاشا

مواد لازم ماکارونی با سس بشامل

۶۸۰ گرم پاستای خشک
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

مواد لازم برای آماده‌سازی گوشت

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قاچ خورده متوسط
۲ حبه سیر له شده
۹۰۰ گرم گوشت گاو
یک قاشق چای‌ خوری نمک
یک فنجان سس گوجه فرنگی
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
نصف فنجان آرد
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
۴ فنجان شیر
نصف فنجان آبِ گوشت مرغ
۱۱۳ گرم پنیر موزارلا با رطوبت کم
یک عدد تخم مرغ

دمای گاز را روی ۴ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. ظرفی که قرار است آشپزی را داخل آن انجام دهید؛ به کمی روغن زیتون آغشته کنید. کمی آب نمک داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس پاستا ها را به آن اضافه کنید و بپزید و هم بزنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز به آن اضافه کنید.

برای آماده کردن گوشت، یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. شعله را روی حالت ملایم قرار دهید.

پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سیر را اضافه کنید و تا جایی آن را حرارت دهید که بوی سیر بیرون بزند که حدوداً بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه زمان می‌ برد.

در نهایت گوشت را اضافه کنید و گوشت را تا جایی بپزید که قهوه ای رنگ شود.

نمک و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه بیشتر آن را بپزید تا کل آبِ گوشت تبخیر شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و جعفری را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید.

طرز تهیه سس بشامل

داخل یک ماهیتابه بزرگ کره را آب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مقداری آرد داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا رنگ طلایی پیدا کند.

کمی نمک و جوز هندی به آن اضافه کنید و به آرامی شیر را داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا مواد گوله گوله نشود.

سپس آب گوشت را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا از سوختگی جلوگیری شود و ترکیبی غلیظ به دست آید.

حالا آن را از روی حرارت بردارید، پنیر موزارلا را اضافه کنید تا نرم شود.

در یک کاسه کوچک یک عدد تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید و سس بشامل داغ را به آن اضافه کنید. دوباره ترکیب تخم مرغ با سس را داخل ماهیتابه بریزید.

نصف پاستای پخته شده را داخل ظرف بریزید. ترکیب درست شده با گوشت قرمز را روی آن بریزید.

دوباره پاستا ها را به آن اضافه کنید و روی گوشت قرمز قرار دهید و یک لایه کامل سس بشامل بریزید.

حالا آن را داخل اجاق گذاشته تا حالت حبابی و طلایی پیدا کند که ۳۰ الی ۴۰ دقیقه طول می‌ کشد. قبل از برش و مصرف، حداقل ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1131356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =