آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خوشمزه به روش خانگی

برای درست کردن یک کیک خیس پرتقالی خوشمزه می توانید از روشهای مختلفی استفاده کنید ، پخت کیک خیس پرتقالی خوشمزه خانگی حتی بدون فر و بدون همزن امکان پذیر است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک خیس پرتقالی خوشمزه یکی از بهترین گزینه ها برای عصرانه است. در این مقاله انواع روشها برای تهیه یک کیک خیس پرتقالی خوشمزه  را به شما آموزش میدهیم. شما بدون نیاز به داشتن فر و همزن هم می توانید این کیک پرتقالی خانگی را درست کنید. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه برشتوک حلوایی ویژه ماه رمضان

یکی از مهم ترین عناصر طعم دهنده که در کیک خیس پرتقالی استفاده می شود ، رنده پوست پرتقال است ، سعی کنید حتما از پرتقال های معطر برای کیک استفاده کنید و فقط قسمت نارنجی پرتقال را رنده کنید و به قسمت سفید پوست پرتقال کاری نداشته باشید. میزان استفاده از پوست پرتقال در کیک کاملا سلیقه ای است و مقدار بیشتر آن باعث معطر تر شدن کیک شما می شود. 

در ادامه طرز تهیه انواع کیک خیس پرتقالی بدون فر یا قابلمه ای و کیک پرتقالی که درون فر تهیه می شود را به شما آموزش میدهیم. 

مواد لازم کیک خیس پرتقالی خوشمزه  

تخم مرغ 

   ۳ عدد

شکر

۱ پیمانه

شیر یا ماست

نصف پیمانه

آرد

۲/۵ پیمانه

روغن مایع

نصف پیمانه

آب پرتقال

۱ پیمانه

 پوست پرتقال رنده شده

۱ – ۳  قاشق غذاخوری

 مواد لازم برای سس پرتقالی 

آب پرتقال 

۱ پیمانه

شکر 

نصف پیمانه

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی خوشمزه

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

۳ عدد تخم مرغ را به همراه شکر به مدت ۷ – ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی رنگ و غلیظ شود. 

شیر ، آب پرتقال ، روغن مایع و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود. 

آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و در ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به خورد هم بدهید تا یکدست شود. 

کف قالب را چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و به مدت  ۳۵دقیقه در فر قرار دهید. 

برای تهیه سس پرتقالی روی کیک خیس ، ۱ لیوان آب پرتقال و نصف پیمانه شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود ولی به جوش نیاید سپس از روی شعله بردارید. 

بعد از خارج کردن کیک از فر، کیک را کناری بگذارید خنک شود سپس به صورت دلخواه برش بزنید و سس سرد را روی کیک بریزید و سپس اجازه دهید به خورد کیک برود.  

میتوانید کیک را به مدت ۱ – ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا شربت به خورد کیک برود و کیک سرد شودو طعم خوشمزه تری پیدا کند.

میتوانید روی کیک را با پودر پسته تزئین نمایید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1138353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =