به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از دسرهای پرطرفداری که در پذیرایی ها و مهمانی ها می توان تهیه کرد دسر پودینگ است که در این مطلب طرز تهیه پودینگ هلو را برای شما آمورش خواهیم داد.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ علت گود شدن وسط کیک و راه حل این مشکل
مواد لازم پودینگ هلو :
هلو:۶ عدد
موز :۲ عدد
شیر:یک لیتر(۴ لیوان)
پودر کاسترد:۲ قاشق غذاخوری
شکر :۲ قاشق غذاخوری
پودر دسر هلو :۲ بسته
پودینگ هلو
طرز تهیه پودینگ هلو :
یکی از هلو ها را نگه دارید و بقیه هلو را از وسط نصف کنید و هسته وسط آن را در بیاورید و با مقدار خیلی کمی آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد و کمی بپزد.
بعد از کمی پخته شدن هلو ، آنها را داخل ظرفی مناسب نزدیک هم بچینید و کف ظرف را پر کنید.
در قابلمه دیگری پودر دسر هلو را با ۲ لیوان شیر مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا پودر حل شود.
بعد روی حرارت قرار دهید تا مواد کاملا با هم حل شوند و نیازی به جوشیده شدن نیست فقط با هم حل شوند و کمی حرارت ببینند.
سپس ترکیب پودر هلو را روی هلو ها بریزید و صبر کنید تا بخار آن از بین برود و خنک شود.
بعد ظرف حاوی پودینگ را داخل یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
در این فاصله لایه بعدی پودینگ را آماده کنید و داخل قابلمه ای پودر کسترد را با دو قاشق غذاخوری شکر و ۲ لیوان شیر و نیز یک عدد از مور حلقه ای خرد شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا کسترد حل شود و ته نگیرد.
حتما تا به نقطه جوش رسیدن دسر، آن را مدام هم بزنید. وقتی دسر کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
بعد روی لایه دوم پودینگ هلو بریزید. مجددا دسر را به مدت یک ساعت و نیم داخل یخچال قرار دهید و بعدبا میوهایی که کنار گذاشتید روی دسر را به ظرافت تزیین کنید.
تهیه پودینگ هلو
نکات تکمیلی در مورد پودینگ هلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
پودینگ هلو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
نظر شما