به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک شنی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه با بافتی نرم مناسب برای مهمانی هاست. این کیک به دلیل روکش شیرعسل و پودر نارگیلی به این نام خوانده می شود. طرز تهیه کیک شنی بسیار راحت است، می توانید با استفاده از دستور تهیه ای که در ادامه این بخش آورده ایم، کیک خوشمزه ای شنی در خانه تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه دسر فوری تابستانی
آموزش طرز تهیه کیک شنی در خانه
قبل از تهیه کیک شنی ابتدا بهتر است مواد رویه کیک را آماده کنید زیرا تهیه آن به زمان زیادی نیاز دارد.
مواد لازم برای رویه کیک شنی
مواد لازم میزان لازم
شیرعسلی ۱/۲ قوطی
پودر نارگیل بو داده ۱ پیمانه
طرز تهیه رویه کیک شنی
درون تابه ای پودر نارگیل ریخته و با حرارت ملایم خوب تفت دهید تا طلایی شود اما دقت کنید که مواد نسوزد.
درون یک قابلمه آب بریزید و قوطی شیر عسلی را داخل آن قرار دهید.
بمدت ۴ الی ۵ ساعت اجازه دهید شیر عسلی با حرارت پخته شود.
در حین پخت درب قابلمه را باز بگذارید.
با این کار شیرعسلی به سس دولسه دلچه با طعمی بی نظیر تبدیل می شود.
مواد لازم برای تهیه کیک شنی خوشمزه
مواد لازم میزان لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شیر گرم ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
پودر هل ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه کیک شنی با شیر عسلی و پودر نارگیل
در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن وانیل و شکر بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ حجیم و کشدار شود.
به این مخلوط پودر هل و روغن مایع را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
شیر گرم را به مواد کمکم بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید.
در ظرف مناسب دیگری آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
مخلوط آرد را طی چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لسیک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.
درون قالبی را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب بریزید.
قالب را سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود.
کیک را درون فری که از قبل گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
بعد از پخت کیک آن را از فر خارج کنید.
تزئین کیک شنی
بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید.
روی کیک روی شیر عسلی بریزید.
روی شیر عسلی پودر نارگیل بو داده بریزید و با پالت خوب صاف کنید تا پودر نارگیل به کیک بچسبد.
کیک را به اندازه دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک شنی
قبل از تهیه کیک شنی تمام مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
کیک را بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید و در صورت پخت از فر خارج کنید.
در صورت تهیه این کیک در فر برقی یا توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
این کیک بسیار نرم است پس داغ برش نزنید زیرا از هم جدا می شود.
کیک را با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید.
انتهای پیام/
نظر شما