به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، گاهی موردی مرموز در یک پیام وجود دارد که بلافاصله پس از خواندن آن ممکن است فرستنده یا حتی خود شما تصمیم به حذف آن بگیرید، دانستن اینکه دیگر نمیتوانید آن را ببینید، باعث میشود که بخواهید آن را حفظ کرده و به خاطر بسپارید، حتی اگر فقط چند ثانیه برای انجام این کار وقت داشته باشید.
از ایمیل گرفته تا پیامرسانی فوری، گزینههای خود را در مورد پیامهای مخربتان بشناسید مطمئنا میتوانید موردی را بیابید که با نیاز شما مطابقت داشته و باید کاملا نامحسوس باشد؛ میتوانید از راهکارهایی که در ادامه برای استفاده از پیام رسانهای مختلف ارائه شده، بهره ببرید.
جیمیل
جیمیل یک حالت محرمانه دارد، این ابزار به شما امکان میدهد به پیامهای ارسالی خود تاریخ انقضاء بدهید تا کلمات شما برای همیشه در صندوق ورودی گیرنده باقی نمانند. برای انجام این کار، گوگل پیامهای خود ویرانگر شما را به جای اینکه به سرور دیگری ارسال کند، میزبانی میکند. این به شرکت اجازه میدهد تا کنترل خود را حفظ کرده و پس از یک دوره زمانی معین آنها را حذف کند.
اگر هم فرستنده و هم گیرنده از جیمیل استفاده کنند، این فرآیند یکپارچه کار میکند و پیامهایی که حالت محرمانه فعال شده است، شبیه ایمیلهای معمولی خواهند بود. اما هنگامی که تاریخ انقضاء فرا میرسد، متن اصلی ناپدید میشود، حتی اگر گیرنده همچنان میتواند خود ایمیل را پیدا کند و عنوان موضوع را در صندوق ورودی خود ببیند.
از سوی دیگر، اگر گیرنده به سرویس ایمیل دیگری متکی باشد، نمیتواند پیام شما را به طور معمول مشاهده کند. جیمیل یک ایمیل حاوی یک پیوند و یک ایمیل یا پیام متنی جداگانه با یک رمز عبور برای آنها ارسال میکند. آنها میتوانند پیوند را دنبال کرده و کد را برای باز کردن قفل پیام شما وارد کنند، اما پیوند پس از تاریخ انقضاء از کار میافتد.
نمیتوانید چتهای مخفی را در وبسایت باز کنید، اما میتوانید با ضربه زدن روی نماد پیام جدید، در برنامههای تلفن همراه شروع کنید. در اندروید، این امکان در گوشه پایین سمت راست و در iOS، گوشه سمت راست بالا ظاهر میشود. در مرحله بعد، چت مخفی جدید را از لیست انتخاب کرده و مخاطبی را که میخواهید پیام دهید انتخاب کنید.
تلگرام
از آنجایی که تلگرام به طور پیشفرض گزینه خود تخریبی را اعمال نمیکند، باید چند مرحله دیگر را انجام دهید. هنگامی که چت مخفی را ایجاد کردید، روی منوی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه زده و Set self-destruct timer را انتخاب کنید. سپس، تعیین کنید که چقدر پیامها باید قابل مشاهده باشند—شما میتوانید آنها را برای هر دورهای از یک ثانیه تا یک هفته نگه دارید.
به محض اینکه گیرنده پیامی را در آن چت بررسی میکند، تایمر شروع به تیک زدن میکند. پس از گذشت مدت زمان تعیین شده، همه چیز از جمله تصاویر و یادداشتهای صوتی، ناپدید میشوند، همچنین میتوانید با بازگشت به گزینه تنظیمات و انتخاب خاموش، این ویژگی را خاموش کنید. اگر میخواهید چیز مهمی را ارسال کنید که قرار است بعدها دوباره آن را ببینید، به یاد داشته باشید که این کار را انجام دهید.
Confide
Confide (برای Windows، macOS، Android و iOS) ویژگیهای برنامه چت نه چندان کمیاب مانند رمزگذاری سرتاسر و امکان اشتراکگذاری انواع مختلف رسانه از جمله متن، عکس، ویدئو، اسناد و پیامهای صوتی را ارائه میکند. بر خلاف دیگر پلتفرمهای این لیست، توسعه دهندگان این برنامه را به طور خاص برای ارسال و دریافت پیامهای خود تخریبی ساختهاند. این تخصص Confide است، بنابراین میتوانید از آن محافظت جامعتری انتظار داشته باشید.
به عنوان مثال، برنامه به جای اینکه به شما اجازه دهد زمان انقضاء را تعیین کنید، به محض خواندن گیرنده پیامها را به طور پیش فرض برای همیشه پاک میکند. اگر نگران رسیدها هستید، وقتی برنامه باز است، Confide اسکرین شاتها را در دستگاههای تلفن همراه غیرفعال میکند و اگر به شدت نگران حریم خصوصی خود هستید، خوشحال خواهید شد که بدانید برنامه هر بار فقط یک خط از پیام را نشان میدهد حتی اگر کسی بخواهد با یک دوربین جداگانه صفحه نمایش را بگیرد، هر تصویر فقط بخشی را نشان میدهد.
میتوانید مستقیما برای سایر کاربران Confide پیام ارسال کنید، اما این پلتفرم به شما امکان میدهد با افرادی که برنامه را ندارند تماس بگیرید. در این صورت، گیرندگان ایمیلی حاوی پیوندی برای دانلود برنامه دریافت میکنند و پس از انجام این کار، میتوانند پیام شما را ببینند.
رابط کاربری Confide بسته به نوع دستگاهی که برای دسترسی به آن استفاده میکنید کمی متفاوت است، اما برای شروع یک چت جدید، کافی است همان فرآیند اصلی را که در هر برنامه پیامرسان دیگری طی میکنید، دنبال کنید. زمانی که پیامها میرسند تفاوت بین این برنامه و سایر پلتفرمهای مشابه را میبینید، میتوانید متنها را باز کرده و پیوستها را مشاهده کنید، اما پس از اینکه پیام را ببندید، به برنامه دیگری بروید یا از پنجره مکالمه خارج شوید، پیام خودش پاک میشود.
فیسبوک مسنجر
این برنامه چت محبوب (برای اندروید و iOS) همچنین دارای یک ویژگی پیامهای خود تخریبشونده به نام «حالت ناپدید شدن» است. شما تنها میتوانید از آن در مکالمات یک خصوصی استفاده کنید، نه چتهای گروهی؛ برای این کار به ابزار جداگانه رمزگذاری سرتاسر مسنجر نیاز دارید.
همچنین میتوانید از حالت ناپدید شدن در برنامه استفاده کنید، نه مرورگر. برای اندروید و iOS، یک چت را باز کنید و از پایین به بالا بکشید. اگر آهسته پیش بروید، یک گزینه در زیر «برای روشن کردن حالت ناپدید شدن» وجود دارد، آن را به سمت بالا بکشید، سریع اقدام کنید، پسزمینه چت تیره میشود که نشان میدهد پیامهای خود ویرانگر را فعال کردهاید. هر پیامی که بفرستید وقتی طرف مقابل آن را بخواند و شما چت را ترک کنید، ناپدید میشود. برای خروج کافی است مکالمه را از طریق پیکان عقب در گوشه بالا سمت چپ ببندید یا از آن خارج شوید.
اسنپ چت
اسنپ چت (برای اندروید و iOS) در ابتدا با عکسها و ویدئوهای ناپدید شده، جای خود را میان کاربران باز کرد و زودگذر جدیدی را در رسانههای اجتماعی به ارمغان آورد. این روزها، برنامه این تمرین را به پیامهای فوری نیز گسترش میدهد.
اگر متن، عکس یا ویدئو را مستقیما برای مخاطبی ارسال کنید، آن یادداشتها پس از باز کردن به طور پیشفرض از بین میروند. با این حال هر کاربری در یک مکالمه اسنپ چت میتواند یک خط متن، تصویر یا ویدئو را با فشار طولانی روی آن یا یک اسکرین شات ذخیره کند.
شما نمیتوانید از وقوع هیچ یک از این موارد جلوگیری کنید، به این معنی که اگر شخصی بخواهد پیام ارسال شده شما را در این پلتفرم ذخیره کند، میتواند به راحتی این کار را انجام دهد. به دلیل این نقص، اسنپ چت زمانی که به همه افراد درگیر در مکالمه اعتماد دارید، بهترین گزینه برای پیامهای خود ویرانگر است.
برای ارسال پیام موقت، برنامه را باز کنید و از صفحه دوربین به سمت راست بکشید تا لیست دوستان خود را پیدا کنید. روی دکمه پیام جدید در گوشه پایین سمت راست ضربه بزنید، نام یک یا چند مخاطب را وارد کرده و روی چت ضربه بزنید. در صفحه بعدی، یا پیامی را تایپ کنید یا دکمه دایرهای دوربین را فشار دهید تا تصویر یا ویدیو ارسال شود. هنگامی که گیرنده پیام شما را بررسی میکند، ناپدید شده و صفحه چت خالی میشود.
اینستاگرام
هیچگاه نمیتوان کاری را که برنامههای دیگر انجام میدادند از دست داد، اینستاگرام (برای اندروید، iOS و وب) در سال ۲۰۲۰ ویژگی ناپدید شدن پیام را برای دستگاههای تلفن همراه اضافه کرد و از آنجایی که متا مالک هر دو برنامه مسنجر و اینستاگرام است، این ویژگی به یک نام مشترک «ناپدید شدن پیام» خوانده میشود.
برای فعال کردن آن، تنها کاری که باید انجام دهید این است که انگشت خود را به سمت بالا داخل یک چت بکشید، هر چیزی که شما یا شخصی که با او چت میکنید به محض بستن چت ناپدید میشود. افراد دیگر میتوانند در حالت ناپدید شدن اسکرین شات بگیرند، اما اگر این کار را انجام دهند به شما اطلاع داده میشود.
واتساپ
واتساپ همچنین پیامهای ناپدید شدنی را در برنامههای موبایل خود در اندروید و iOS دارد. میتوانید از این ویژگی در هر مکالمهای در پلتفرم استفاده کنید، اگرچه اگر چت گروهی باشد، فقط مدیران میتوانند این ویژگی را فعال کنند.
برای فعال کردن پیامهای ناپدید شده، از داخل یک چت، روی نام مخاطب یا گروه در بالا یا منوی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید و پیامهای ناپدید شدن را انتخاب کنید. هر چیزی که شما یا افرادی که با آنها چت میکنید در حالی که حالت روشن است ارسال کنید، پس از هفت روز به طور خودکار ناپدید میشود. وقتی این ویژگی غیرفعال است، پیامها، برچسبها، واکنشها و هر چیزی که به اشتراک میگذارید به طور معمول در تاریخچه چت باقی میمانند.
مانند سایر برنامههایی که فهرست کردهایم، بهتر است از آن فقط برای مخاطبانی استفاده کنید که به آنها اعتماد دارید افراد دیگر همچنان میتوانند از هر چیزی که شما پست میکنید اسکرین شات بگیرند و ذخیره کنند، و در صورت انجام آن به شما اطلاع داده نمیشود.
انتهای پیام/
نظر شما