آخرین تحولات اوکراین| انتقاد وزارت خارجه آمریکا از عدم سفر مقامات چینی به کی‌یف

ند پرایس، سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا شب گذشته اعلام کرد که ایالات متحده دلیل شک و تردیدها در خصوص ابتکارعمل مسالمت آمیز جمهوری خلق چین را به دلیل این واقعیت می بیند که تماس های مقامات چینی با روسیه از سفرهای آنها به کی‌یف متعادل نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، "میخائیل پودولیاک"، مشاور دفتر رئیس جمهوری اوکراین شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی این واقعیت را قبول کرد که اوکراین بدون رسیدن به مرزهای شناخته شده سال 1991، ممکن است ناپدید شده و دیگر به عنوان یک کشور وجود نداشته باشد.

این مقام تاکید کرد: «ما نمی توانیم تکرار آنچه در سال 2014 رخ داد را بار دیگر تحمل کنیم. برای اینکه در این صورت کشور ما دیگر وجود نخواهد داشت. در این صورت ، ما باید ناتوانی خود را امضا کرده و اعتراف کنیم که شکست خورده و کشورمان را از دست داده ایم. برای اینکه بدون پیروزی در جبهه نبرد، بدون احیای مرزهای سال 1991 و بدون تغییر شکل بعدی روسیه، اوکراین چند سال بعد ناپدید خواهد داشت و مردم دیگر به کشور باز نخواهند گشت، هیچ پولی وجود نخواهد داشت و هیچ کس از ما حمایت نخواهد کرد.»

آخرین تحولات اوکراین| دیدگاه بورل درباره نقش روسیه و تنش در روابط چین و آمریکا بر نظم جهانی

پودلیاک یادآور شد که برای جلوگیری از چنین روند اوضاعی، شهروندان اوکراین باید خود را برای ادامه درگیری نظامی و تشدید وخامت اوضاع آماده کنند.

روز گذشته، دوشنبه، اسکات ریتر، افسر اطلاعاتی سابق تفنگداران ایالات متحده ابراز عقیده کرد که ذخایر نیروهای مسلح اوکراین تا اواسط تابستان به پایان خواهد رسید. به گفته وی، بدین ترتیب نظامیان اوکراینی در ماه اکتبر دیگر بطور کامل شکست خواهند خورد. در این صورت، به عقیده این کارشناس نظامی، تسلیم شدن کامل ولادیمیر زلنسکی رخ خواهد داد.
به گفته این افسر اطلاعاتی سابق آمریکایی، ذخایر تسلیحات نظامی کشورهای غربی نیز به دلیل تأمین منابع مورد نیاز اوکراین بشدت کاهش یافته است. وی یادآور شد: ذخایر تجهیزات نظامی حتی در ایالات متحده نامحدود نیست و کشورهای متحد غربی نیز از محدودیت های زرادخانه های سلاح آگاه هستند و در تلاشند تا در مذاکرات خصوصی این موضوع را به زلنسکی بفهمانند، که دیر یا زود آنها به سادگی دیگر چیزی برای تأمین تسلیحاتی نیروهای اوکراین نخواهند داشت.

در اوایل ماه فوریه، سرهنگ داگلاس مک گرگور، مشاور سابق رئیس پنتاگون، هشدار داد که اوکراین نزدیک به شکست است. به گفته وی ، مقاومت اوکراین در حال از بین رفتن است. علاوه بر این ، مشکلات جمعیتی جدی موجودیت  این کشور را زیر سوال برده است. وی افزود: "در ایالات متحده آمریکا ، همه می دانند که اوکراین در حال شکست خوردن است و ارسال تسلیحات بیشتر نیز تلاشی برای به عقب انداختن آن است."

به گفته مک گرگور ، به رغم اظهارات پر طمطراق، مقاومت اوکراین در حال از هم پاشیدن است. وی گفت: "این کشور به معنای واقعی در معرض خطر ناپدید شدن است - همه چیز بسیار بد است". به عقیده این مقام سابق پنتاگون، در صورت عدم توافق صلح بین دو طرف، روسیه به عملیات نظامی خود تا زمانی که ارتش اوکراین کاملاً شکست خورده باشد، ادامه خواهد داد.

وی در عین حال یادآور شد که با حمایت غرب ، مقامات اوکراینی شروع به تهدیدات امنیتی علیه روسیه کرده اند. دقیقاً به همین دلیل، ولادیمیر پوتین تصمیم خود برای غیرنظامی کردن اوکراین را از همان ابتدای جنگ اعلام کرده و تمام توان خود را در این راه صرف خواهد کرد.

به نوبه خود ، دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه نیز پیش از این یادآور شده بود که نه اوکراین و نه رئیس جمهوری آن ولادیمیر زلنسکی، حتی یا یک روز بدون سلاح های ناتو و پول غربی‌ها دوام نخواهند آورد.  مدودف همچنین هشدار داد که اگر کی‌یف به کریمه حمله کند ، مسکو به "شدیدترین حالت" به آن پاسخ خواهد داد. وی همچنین تأکید کرد که در این مورد دیگر هیچ مذاکره ای در کار نخواهد بود.

ولادیمیر پوتین  نیز بارها تاکید کرده که پیروزی روسیه در درگیری نظامی در اوکراین اجتناب ناپذیر است. به عقیده وی ، این امر به لطف وحدت و انسجام مردم روسیه ، شجاعت و قهرمانی نیروهای مسلح و کار مداوم مجتمع صنایع نظامی این کشور امکان پذیر است.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به روز سیصد و شصت و دهم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

انتقاد وزارت خارجه آمریکا از عدم سفر مقامات چینی به کی‌یف

ند پرایس، سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا  شب گذشته اعلام کرد که ایالات متحده دلیل شک و تردیدها در خصوص ابتکارعمل مسالمت آمیز جمهوری خلق چین  را به دلیل این واقعیت می بیند که تماس های مقامات چینی با روسیه از سفرهای آنها به کی‌یف متعادل نیست.

وی گفت: «دلیلی که برای نگرانی ما وجود دارد، این است که چین با روسیه در تعامل است ، از جمله در سفرهای سطح بالا ... در صورتی که تعامل متقارنی با اوکراین وجود ندارد. این برخورد به ما می گوید که این به اصطلاح طرح صلح ممکن است یک پیشنهاد جدی نباشد.»

وی از چین خواست تا از تأثیر خود بر مقامات روسی به منظور تشویق آنها برای تحقق اولین اصل یک طرح صلح مسالمت آمیز استفاده کند و احترام به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی همه کشورها را به رسمیت بشناسند.

سخنگوی پوتین در باره طرح صلح چین برای اوکراین: وضعیت فعلی اجازه این کار را نمی دهد

دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه با روزنامه ایزوستیا که بامداد امروز، سه شنبه منتشر شد، واکنش کرملین به طرح پیشنهادی چین برای حل و فصل درگیری در اوکراین را توضیح داد.

وی گفت: «مسلماً چین یک کشور عظیم و این کشور قدرتمند است که مواضع آن را بعنوان یک نقش آفرین مهم  در عرصه بین المللی را نمی توان نادیده گرفت. چین مواضع خود را ابراز کرده و قطعاً هر نوع تلاش برای تدوین طرحی برای سوق دادن روند اوضاع به مسیر مسالمت آمیز حل و فصل این مشکل قابل استقبال است <...> ، ولی مسلماً ظرافت ها مهم هستند و وضعیت فعلی امیدی برای بحث در مورد این ظرافت ها باقی نگذاشته است، بنابراین عملیات نظامی ادامه خواهد یافت.»

پسکوف در عین حال روابط مسکو و پکن را ویژه و چندجانبه نامیده و یادآور شد که مناسبات تجاری و همکاری اقتصادی دو کشور از توان بالقوه غیرقابل توصیف برخوردار است. به گفته وی، علاوه بر این ، مواضع روسیه و جمهوری خلق چین در مسائل بین المللی تا حد زیادی نزدیک یا کاملاً بر یکدیگر منطبق است.

کرملین: در اوکراین نیروهایی ناراضی از کی‌یف و مایل به مذاکره با روسیه هستند

 دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در بخش دیگری از مصاحبه با ایزوستیا یادآور شد که نیروهایی در اوکراین وجود دارند که از حکومت فعلی در کی‌یف ناراضی بوده و به مذاکره با روسیه تمایل دارند. وی در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: "بدیهی است که در اوکراین نیروهایی وجود دارند که مقامات فعلی کی‌یف را دوست ندارند. بدیهی است که بخشی از این نیروها، هرچند کوچک، برخی از این نیروها هنوز در کی‌یف بوده و بخشی از آنها در مناطق دیگر هستند که مذاکره با آنها ممکن است.»

پسکوف یادآور شد: مسکو پس از دستیابی به اهداف خود در عملیات ویژه نظامی، قادر به مذاکره با چنین نیروهایی خواهد بود.

پوتین در جریان دقیق آنچه در طول جنگ اتفاق می افتد قرار دارد

دیمیتری پسکوف در این مصاحبه همچنین اطمینان داد که ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، "بطور دقیق و دائمی" - هم از طریق وزارت دفاع و هم از طریق منابع بسیار دیگری - در جریان هر آنچه در طول درگیریهای نظامی در اوکراین اتفاق می افتد، هست و از تمامی روند اوضاع آگاهی دارد.

سخنگوی کرملین گفت: «پوتین همیشه از طریق منابع مختلف در مورد وضعیت درگیری نظامی در اوکراین اطلاعات دریافت می کند. هم از طریق وزارت دفاع و امور خارجه ، هم از سوی  سرویس امنیت فدرال، هماز طریق رسانه ها و سازمان های اجتماعی و بسیاری خطوط دیگر که حتی نمی توانید در مورد آنها تصور کنید. در واقع ، بدین ترتیب وی دیدگاه کامل و دقیقی از اوضاع دارد که این امر در طول عملیات بسیار ضروری و مهم است.»

روسیه هیچ برنامه ای برای خروج از سازمان تجارت جهانی ندارد

الکساندر پانکین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، امروز سه شنبه، در گفتگو با خبرگزاری تاس TASS اعلام کرد که این کشور  در حال حاضر برنامه ای برای پایان دادن به عضویت خود در سازمان تجارت جهانی (WTO) ندارد.  

پانکین گفت: «تا به امروز، موضع گیری بخش‌های مربوطه، از جمله وزارت خارجه روسیه، در این باره تغییر نکرده است - ما هنوز سازمان تجارت جهانی را یک عرصه مهم و بدون مناقشه برای دفاع از منافع تجاری و اقتصادی روسیه می‌دانیم».

به گفته این دیپلمات، خروج مسکو از سازمان تجارت جهانی منجر به کاهش مشارکت این کشور در زنجیره های تولید و بازاریابی جهانی و همچنین در فرآیندهای تقسیم کار بین المللی خواهد شد. او توضیح داد: «با توجه به سطح بالای ادغام روسیه در اقتصاد جهانی، چنین اقدام رادیکالی می‌تواند به انزوای مصنوعی اقتصاد ملی ما منجر شود».

روسیه ادامه مشارکت در کار صندوق بین المللی پول را مصلحت می‌داند

الکساندر پانکین همچنین تاکید کرد که روسیه، با وجود اعمال فشار کشورهای غربی، ادامه مشارکت خود در فعالیت صندوق بین المللی پول (IMF) را به مصلحت می داند. به گفته وی، و دلایل این امر هم صرفاً ماهیت اقتصادی دارد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه در این باره گفت: «از دیدگاه سیاست خارجی، ما از مصلحت ادامه مشارکت تمام عیار در فعالیت‌های یک سازمان مالی بین‌المللی بزرگ و تأثیرگذاری مانند صندوق بین‌المللی پول که عنصر مهمی از نظم جهانی اقتصادی پس از جنگ جهانی دوم و همچنین یک آژانس تخصصی سازمان ملل متحد است،، حمایت می‌کنیم. »

به عقیده این دیپلمات، مشارکت در کار صندوق بین المللی پول نه تنها از نظر اعتبار، بلکه به دلایل اقتصادی نیز قابل توجه است. پانکین یادآور شد که دسترسی به تخصص های بین المللی پیشرفته در زمینه مالی و مشارکت در هماهنگی ابتکارات و ایده های مختلف در زمینه اقتصاد برای روسیه اهمیت بسیار زیادی دارد.

نولاند از تردید برخی جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در خصوص کمک به کی‌یف خبر داد

ویکتوریا نولند، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور سیاسی شب گذشته، دوشنبه، اعتراف کرد که برخی از نمایندگان دو حزب دموکرات و جمهوری خواه لزوم ادامه کمک مقامات ایالات متحده به کی‌یف را زیر سوال برده اند.

وی گفت: واشنگتن بیش از 30 میلیارد دلار برای اهداف مربوط به تقویت امنیت، توسعه اقتصادی و رفع مشکلات انسانی در اوکراین اختصاص داده است. این کار بدون حمایت قاطع هر دو حزب کنگره آمریکا امکان پذیر نیست. و البته در هر دو حزب، کسانی هستند که شروع به ابراز شک و تردید در این رابطه می کنند.

نولاند در عین حال مدعی شد که بیشتر آمریکایی ها در عین حال از روند اقدامات واشنگتن در خصوص کمک به اوکراین حمایت می کنند.

این در حالی است که به گفته برخی کارشناسان آمریکایی، در حزب جمهوری خواه ایالات متحده در رابطه با میزان کمک های ارائه شده به اوکراین شکاف عمیقی به وجود آمده است. آنها یادآور شدند که در چارچوب انتخابات مقدماتی، اوکراین اکنون یک جنبه سیاسی پیدا کرده، زیرا بسیاری از آمریکایی ها از تخصیص میلیاردها دلار به این کشور حمایت نمی کنند.

لوکاشنکو: کی‌یف در حال حاضر راهی جز انعقاد پیمان صلح با مسکو ندارد

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس شب گذشته، دوشنبه، ابراز عقیده کرد که مقامات کی‌یف چاره ای جز انعقاد پیمان صلح با روسیه ندارد.  وی در مصاحبه با رسانه های چینی در آستانه سفر خود به پکن گفت: «اکنون و با توجه به طرح صلح چین برای حل و فصل اوضاع در اوکراین، یک موقعیت منحصر به فرد به وجود آمده است (من آن را می بینم و به طور دقیق آن را احساس می کنم) که می توان به این درگیری پایان داد. شاید دیگر چنین موقعیتی وجود نداشته باشد.»

رئیس جمهوری بلاروس تأکید کرد که باید بدون تأخیر اقدام کرد، در حالی که شرایط چنین اقداماتی را می طلبد. با این حال، به گفته وی، حل و فصل مسالمت آمیز اجتناب ناپذیر است، وتنها سوال این است که چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد.

علاوه بر این، لوکاشنکو گفت که در صورت وقوع یک درگیری گسترده دیگر، اوکراین بخش قابل توجهی از حمایت کنونی خود را نیز را از دست خواهد داد و در نتیجه، هرگونه مزیتی را از دست خواهد داد. وی به ویژه به تنش میان آمریکا و چین اشاره و تاکید کرد که این عامل را نباید نادیده گرفت. وی افزود: «اوکراین نیز باید این مسئله را درک کند. بنابراین، اکنون راهی جز انعقاد معاهده صلح وجود ندارد. مسلماً بدون پیش شرط. برای اینکه ما باید منافع مردم کشور خود را در نظر بگیریم و نه منافع سیاسی خاص را.»

زلنسکی وضعیت جبهه آرتیموفسک را بسیار دشوار خواند

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین شب گذشته، دوشنبه، اعتراف کرد که نیروهای مسلح اوکراین که ​​در منطقه آرتیموفسک (نام اوکراینی - باخموت) باقی مانده اند، در وضعیت بسیار دشواری قرار دارند.  زلنسکی در پیامی ویدئویی گفت: «البته من دائماً با فرماندهان واحدها در جهبه باخموت در تماس هستم، وضعیت دائماً در حال دشوارتر شدن است.»

در همین رابطه روز گذشته، آنا مالیار، معاون وزیر دفاع اوکراین نیز اعتراف کرد که وضعیت در کل جبهه خط مقدم همچنان دشوار است، به ویژه در جهت گیری آرتیموفسک، جایی که ارتش روسیه "از تاکتیک جنگ فرسایشی و تخریب کامل استفاده می کند."

یکی از فرماندهان نیروهای اوکراینی نیز وضعیت دشواری نظامیانش در نزدیکی آرتیموفسک را به کی‌یف گزارش داده است. به گفته وی، نیروهای باقی مانده در منطقه، سلاح کافی برای حمله در اختیار ندارند و بسیار خسته و ناامید هستند.

روز گذشته دنیس پوشیلین، سرپرست ریاست جمهوری نطقه دونتسک گفت که نیروهای روسی تقریباً تمام جاده های منتهی به شهر آرتیموفسک را در کنترل خود قرار داده است. به گفته وی، نیروهای روسی تمامی تحرکات را زیر نظر داشته  و تحویل مهمات به پادگان نیروهای مسلح اوکراین در منطقه و چرخش و تکمیل نیروی انسانی دشمن را متوقف کردند.

لاوروف: طرح‌های بزرگی برای توسعه روابط روسیه و آذربایجان در جریان است

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه شب گذشته دوشنبه، در آغاز مذاکرات خود با الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان در باکو اعلام کرد که دو کشور روسیه و آذربایجان در حال حاضر در حال توسعه چندین پروژه مشترک دوجانبه و بین المللی هستند.

لاوروف گفت: چندین پروژه بزرگ در حال توسعه هستند که نه تنها دوجانبه، بلکه منطقه ای و حتی در برخی موارد جهانی نیز خواهند داشت و  بسیاری از شرکای خارجی ما و شما به این پروژه ها علاقه نشان داده و خواهان مشارکت هستند.

به گفته وی، چنین پروژه هایی نشان دهنده چشم انداز همکاری بین روسیه و آذربایجان در منطقه است. لاوروف همچنین رشد سفر شهروندان دو کشور را مورد توجه قرار داده و یادآور شد که این روند تنها باعث تقویت روابط انسانی و آموزشی بین مسکو و باکو خواهد شد.

لاوروف علاوه بر این از تلاش صادقانه علی اف برای ایجاد ثبات در اوضاع منطقه قفقاز تشکر و ابراز امیدواری کرد که همه کشورهای قفقاز جنوبی در راستای منافع خود فرصتی برای همکاری امن داشته باشند.

پیش از این، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اواسط ماه فوریه با الهام علی‌اف دیدار کرده و رهبران دو کشور در خصوص وضعیت کنونی منطقه قفقاز جنوبی گفتگو کرده بودند.

بورل: تابوی اتحادیه اروپا در مورد عرضه تسلیحات به اوکراین شکسته شده است

روزنامه فایننشال تایمز روز دوشنبه گزارش داد که، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا اعتراف کرده که کشورهای اوپایی تابوی خود در مورد ارسال تسلیحات به اوکراین را نقض کرده اند. به عقیده وی، این لحظه یک پیشرفت و شکسته شدن تابو است.

بورل در مصاحبه با فایننشال تایمز با یادآوری روند اوضاع در سال 2022، توضیح داد که اکنون دیگر مشکل تابوی ارسال تسلیحات کشنده به اوکراین از بین رفته است، چرا که کی‌یف برای ادامه حیات خود به آن نیاز دارد. بورل همچنین بر افزایش میزان بودجه صندوق صلح اروپا در این خصوص اصرار کرد.

نگرانی مجارستان از احتمال اعزام نیروهای اتحادیه اروپا به اوکراین

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، روز دوشنبه در افتتاحیه اجلاس بهاری پارلمان ملی اعلام کرد که مقامات بوداپست ارسال مداوم تسلیحات نظامی به اوکراین را اقدامی مخرب دانسته و نگران آن هستند که برخی از کشورهای اروپایی حتی نیروهای خود را به آنجا بفرستند.

 اوربان گفت: بدین ترتیب"کل اروپا گام به گام به سمت جنگ می لغزد". اتحادیه اروپا به انتقال تسلیحات به کی‌یف ادامه می دهد - تانک ها از هم اکنون به اوکراین ارسال شده و بحث در مورد تامین جنگنده هم در حال انجام است.همه اینها نگرانی های جدی را درباره گسترش جنگ به اروپا ایجاد کرده است.

اوربان رد نکرد: «اگر این روند ادامه پیدا کند، حتی کسانی خواهند بود که مایلند به اوکراین نیروی نظامی بفرستندو خود را درگیر جنگ با روسیه کنند.»

وی همچنین به مواضع دولت مجارستان که همچنان طرفدار حل و فصل مسالمت آمیز اوضاع اوکراین است، توجه کرده و از نمایندگان پارلمان خواست که تسلیم تحریکات نشوند و هر کاری انجام دهند تا این کشور به جنگ کشیده نشود.

ورشو بعید ندانست که مرز با بلاروس به طور کامل بسته شود

معاون وزیر کشور  لهستان روز دوشنبه اعلام کرد که مقامات ورشو بسته شدن کامل مرزهای کشور با بلاروس را رد نمی کنند.  وی گفت: لهستان برای شرایط مختلف آماده است و من این وضعیت را رد نمی کنم که از مرز بلاروس دیگر ترددی نداشته باشیم.

به گفته وی، ورشو آمادگی کامل داشته و بر اقدامات بعدی متمرکز است. در همین حال، تاکید کرد که لهستان قبل از برداشتن گام‌های بعدی "منتظر سیگنال‌های خاصی" از طرف بلاروس است.

پیش از این، معاون وزیر امور خارجه لهستان نیز به نوبه خود گفته بود که این کشور آماده است تا در صورت نیاز به دلایل امنیتی، تردد در سراسر مرز با بلاروس را به طور کامل ببندد.

وزارت خارجه روسیه: تحریم‌های تلافی جویانه علیه کانادا و آمریکا در حال آماده سازی است

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور تحریم های تلافی جویانه‌ای را علیه آمریکا و کانادا آماده خواهد کرد.

در این پیام آمده است: مقامات مسکو به نوبه خود، در حال آماده سازی اقدامات واکنشی بوده و خلاقانه تجربیات انباشته شده را برای تأثیر متمرکزتر بر واشنگتن و اتاوا به کار خواهد گرفت. در شرایطی که غرب به رهبری آمریکا به شدت تهاجمی عمل می‌کند و از استفاده از هر ابزاری خجالت نمی‌کشد، ضد تحریم‌های روسیه بر اساس اصول سخت‌گیرانه و اجتناب‌ناپذیری مقابله به مثل تنظیم خواهد شد.

این وزارتخانه تاکید کرد که تحریم‌های اعمال شده توسط ایالات متحده برای تقویت محبوبیت در حال سقوط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا طراحی شده است، علیرغم این واقعیت که در ایالات متحده تردیدهایی در مورد اثربخشی محدودیت‌ها ابراز شده است.

مقامات کی‌یف از زمان نصب سامانه دفاع موشکی اسرائیل ناامید شدند

یوهن کورنیچوک، سفیر اوکراین نزد رژیم صهیونیستی اسرائیل روز دوشنبه در مصاحبه با روزنامه تایمز اسرائیل اعلام کرد که مقامات کی‌یف از دوره چهار ماهه‌ای که طی آن طرف اسرائیلی وعده کمک به اوکراین برای نصب سیستم هشدار اولیه حمله موشکی را داده، راضی نیستند. وی یادآور شد که موضوع نصب سامانه ضد موشکی به مدت 6 ماه مورد بحث قرار گرفت، اما اسرائیل همچنان به وعده خود عمل نکرد.

این دیپلمات افزود: «ما به مدت شش ماه علناً در مورد آن صحبت کردیم. به ما قول داده شد که آن را دریافت کنیم، اما تاکنون هیچ کاری انجام نشده است.»

وی همچنین تاکید کرد که از همان روز اول درگیری نظامی از موضع اسرائیل شگفت زده شد، «زمانی که مشخص شد لاپید، وزیر امور خارجه وقت، مسکو را محکوم نکرده و نفتالی بنت، نخست وزیر، تماس خود با  ولادیمیر پوتین را حفظ خواهد کرد. کورنیچوک از مقامات اسرائیلی خواست تا روابط مرسوم خود با روسیه کنار بگذارد تا امکان عرضه تسلیحات دفاعی فراهم شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1173013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =