به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، تحقیق بر روی چهار هزار و ۵۸۲ فرد بزرگسال چینی بالاتر از ۵۵ سال نشان داد کاهش زوال شناختی در افرادی که به طورمداوم بیش از ۵۰ گرم فلفل قرمز در روز مصرف میکردند به مراتب سریعتر بود. زوال شناختی حتی در افراد شیفته فلفل که لاغر بودند به مراتب بیشتر بود.
روزه بگیرید و بدنتان را از بیماریها پاک کنید!
به گفته محققان، کپسایسین یک ماده فعال در فلفل قرمز است که موجب تسریع سرعت متابولیسم، کاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی-عروقی میشود. اما این اولین بار است که ارتباط مصرف فلفل قرمز و عملکرد شناختی را مورد مطالعه قرار میدهند.
به گفته محققان، افرادی که مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف میکنند دارای شاخص توده بدنی کمتر و فعالیت فیزیکی بیشتری هستند.
محققان دریافتند افراد دارای وزن نرمال در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساستر هستند از اینرو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است.
طبق نتایج این محققان، مصرف طولانی مدت فلفل قرمز بیش از ۵۰ گرم در روز تأثیر قابل توجهی بر حافظه دارد.
نظر شما