آموزش آشپزی/ طرز تهیه شیش کباب

اگه به کباب علاقه داری بیا اینجا تا یه کباب فوق العاده بهت یاد بدم.شیش کباب یک غذای مخصوص خاورمیانه ای است که در ترکیه و لبنان سرو می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پایه این غذا گوشت است که باید به صورت تکه های مربعی باشد. سایر موادی که به سیخ کشیده می شوند می توانند طبق سلیقه شما تغییر کنند. فلفل کبابی و پیاز و گوجه و هویج و بادمجان را می توانید همراه با این گوشت ها به سیخ کشیده و کباب کنید. این کباب به خاطر رنگ های شاد و متنوع جذابیت ظاهری بسیار زیادی دارد.

آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش آلوچه قاجاری با گوجه سبز «هلی‌خورش» بپزید

شیش کبابی لبنانی را نیز می توانید به صورت زیر آماده کنید:

اول از همه پیازها را نگینی خرد کنید. نصف پیازچه ها را در غذاساز بریزید و به صورت کاملا ریز خرد کنید. سپس آن ها را آبکش کرده و اجازه بدهید تا کاملا آبشان گرفته شود.

سیر و زنجفیل را پوست گرفته و برش دهید. فلفل سبزها را همراه سیر و زنجفیل در غذاساز ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
حتما بخوانید

برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود. پیازهایی که ریز خرد کرده ایم را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید چاشنی های مورد علاقه تان را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید. مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید. این هم از دستور پخت شیش کباب لبنانی که خیلی با همتای ترکیش متفاوت بود. اما به راحتی تهیه می شود و بسیار هم خوشمزه است.

از انواع دیگر کباب می توان به : کباب بلغاری ،کباب لبنانی ، آدانا کباب و کباب کوبیده اشاره کرد.
مواد لازم

    گوشت راسته یا فیله گوساله: ۱ کیلو
    پیاز ریز سفید:۳۰۰گرم
    فلفل دلمه ای رنگی: ۳ عدد
    ماست پرچرب:۲۰۰ گرم
    آب لیمو :۲ قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی ریز:۱۲ عدد
    پیاز رنده شده :۲ قاشق سوپخوری
    زعفران :یک قاشق چایخوری
    فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
    سیر :۲ حبه
    روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
    نعنا تازه :۵۰ گرم
    نمک:به مقدار کافی
مراحل

 گام ۱

ابتدا زعفران را در کمی آبجوش حل کرده و داخل ماست بریزید.

 گام ۲

پیاز رنده شده، سیر خورد شده، فلفل کوبیده، نعنا، روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

 گام ۳

گوشت های بریده شده به شکل مکعب های کوچک ۱۰ تا ۱۲ ساعتی را در مایه ماست بخوابانید.

 گام ۴

پیازها را پوست کنده، فلفل های دلمه ای را هم تکه تکه بریده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگی و پیاز را یک در میان به سیخ بکشید.

 گام ۵

روی حرارت ملایم و یکنواخت، گوشتها را کباب کنید.

 گام ۶

کبابها را در دیس کشیده و روی آن کمی نمک پاشیده و کمی کره روی آنها قرار دهید.

انتهای پیام /

کد خبر: 1178522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =