به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، خورشت ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید این غذای خوشمزه را این بار بدون گوشت و مرغ تهیه کنید. خورش کدو سبز بدون گوشت یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و ساده است که بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است و شما می توانید به همراه پلو این غذا را سرو کنید. برای مزه دار کردن این خورش می توانید از غوره و شکر و آبلیمو برای مزه دار کردن این غذا استفاده کنید. می توانید با این رسپی یک غذای مقرون به صرفه و اقتصادی تهیه کنید که بسیار خوشمزه نیز می باشد. اگر دوست دارید کدو سبز در غذا های خود استفاده کنید این دستور را یک بار تست کنید تا عاشق طعم و مزه آن شوید
آموزش آشپزی / طرز تهیه شیش برک که غذای اصیل لبنانی
مواد لازم
کدو سبز خورشتی ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
رب ۱ ق سوپ خوری
شکر ۲ ق غذا خوری
آبلیمو ۳ ق غذا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت
مرحله اول: سرخ کردن کدو سبز
ابتدا باید کدو سبز را پوست بگیرید و می توانید به صورت ورقه ای خرد کنید و یا به صورت درسته نمک بزنید و بعد بشورید و روی یک دستمال قرار دهید تا آب اضافه خارج شود سپس داخل تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و یکدست شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
در ادامه پیاز را پوست بگیرید نگینی ریز خرد کنید و به همراه روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود، میزان فلفل سیاه بستگی به ذائقه خودتان دارد و در ادامه باید رب را اضافه کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید رب را حسابی تقت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد ۱ لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید تا رب رنگ باز کند و سس کم کم بحوشد غلیظ شود. به دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و زمانی که سس جوشید باید کدو های سرخ شده را داخل آن قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت خورش کدو سبز بدون گوشت
در ادامه باید درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید و صبر کنید تا کدو پخته شود و بعد از پخت کدو نوبت اضافه کردن چاشنی می باشد شکر و آبلیموترش را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و به خورشت اضافه کنید و مجدد کمی زعفران اضافه کنید و بگذارید تا جا افتاده شود و در انتها کمی غوره نیز به آن اضافه کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خورش کدو سبز بدون گوشت
می توانید برای خوشمزه تر شدن این خورشت گوجه فرنگی ها را حلقه ای خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید و در انتها روی خورشت قرار دهید.
اگر شکر و آبلیمو دوست ندارید می توانید از پر لیمو عمانی استاده کنید.
به دلخواه کی دارچین برای عطر بیشتر به غذا اضافه کنید.
منبع: پارسی دی
انتهای پیام/
نظر شما