محمدسعید سیف در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که کارآفرینی موضوع محدودی است، اظهار کرد: انتظار نمیرود که هر فارغالتحصیلی بتواند کارآفرینی کرده و شرکت تاسیس کند.
نامه وزارت علوم درباره حذف رشتههای مازاد به بررسی بیشتر نیاز دارد
مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم با اشاره به این که فقط ۱۰ درصد افراد میتوانند کارآفرین شوند، افزود: بازار هم کشش بیشتری برای کارآفرینی ندارد. اغلب از فارغالتحصیلان باید در شرکتها و صنایع موجود مشغول به کار شوند.
وی با تصریح بر این که مهارتآموزی برای دانشجویان ضروری است، گفت: در این راستا، آشنایی جوانان با بازار کار و ضرورتهای شغلی الزامی است. در تلاش هستیم دانشجویان در دوران تحصیل مهارتهای شغلی را بیاموزند و در هر جایگاهی که هستند، موثر باشند.
سیف با تاکید بر این که مهارتآموزی شامل همه دانشجویان میشود؛ اما آموزش کارآفرینی فقط برای ۱۰ درصد افراد کاربرد دارد، یادآور شد: همه افراد به دنبال کارآفرینی نیستند؛ اما همه افراد به شغل نیاز دارند و در این راستا لازم است که مهارتهای کافی داشته باشند.
مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم در پایان اظهار کرد: در تلاش هستیم برنامه مناسبی برای حل مشکل بیمهارتی فارغالتحصیلان دانشگاهی ارائه دهیم.
به گزارش ایسکانیوز، وزیر علوم اخیرا درباره ضرورت مهارت آموزی در دانشگاههای کشور، اعلام کرد: در برنامه هفتم توسعه و در آیین نامه آموزش های مهارت محور که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین می شود؛ نحوه مشارکت دستگاه های اجرایی و صنایع خصوصی و دولتی خدماتی در زمینه آموزش های مهارت محور دانشگاهی مشخص میشود.
انتهای پیام/
نظر شما