چگونه غذای نوزاد خود را مقوی‌تر کنیم؟

کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مادران می‌توانند با افزایش مقدار پروتئین و ویتامین‌ها به کمک برخی مواد غذایی، غذای کودک را مقوی‌تر کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زینب محمدنیا اظهار کرد: در شش ماهه اول پس از تولد تغذیه انحصاری با شیر مادر بسیار مهم و حیاتی بوده و غذای کمکی از پایان شش ماهگی بایستی با غذاهای ساده تر آغاز شده و به مرور مقوی تر و با استفاده از گروه‌های مختلف مواد غذایی تهیه شود.

چرا سطوح آهن در برخی نوزادان پایین است؟

وی افزود: یکی از روش‌های مغذی‌سازی غذای کودک، استفاده از انواع حبوبات مانند عدس و ماش کاملا پخته است که می تواند مورد استفاده کودک، پس از ۶ ماهگی قرار بگیرد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد تصریح کرد: افزودن تخم مرغ آب پز رنده شده نیز به سوپ، ماکارانی یا برنج پس از طبخ، و استفاده از پودر جوانه غلات و حبوبات در برخی غذاها به ویژه سوپ و فرنی و پلو غذاها را مقوی تر خواهد کرد.

محمدنیا با اشاره به ارزش غذایی لبنیات و اهمیت افزودن آن به غذای کودک، تصریح کرد: در تهیه غذای کودکان بالای یک سال، اضافه کردن کمی شیر پاستوریزه گاو به سوپ یا آش و افزودن ماست پاستوریزه به پوره میوه ها بسیار توصیه می شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1186253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =