به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کباب های ترکی بسیار محبوب و خوشمزه هستند و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور است و شما می توانید این بار اسلیم کباب که ترکیب بادمجان سرخ شده و گوشت قلقلی است تهیه و در کنار یک پلوی خوشمزه سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه لپه پلو با سویا
ترکیب گوشت و بادمجان همیشه خوشمزه و راحت است و اگر دوست دارید یک غذای مجلسی و شیک برای مهمانی ها تهیه کنید بهتر است اسلیم کباب را در نظر داشته باشید و در کنار دیگر غذا های خود سرو کنید.
مواد لازم
بادمجان قلمی ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد رنده شده
سیر ۱ حبه رنده شده
آرد ۱ ق غذا خوری + ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
آب ۲ لیوان
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
گوجه گیلاسی و فلفل کاپی سبز به دلخواه
طرز تهیه اسلیم کباب
مرحله اول: آماده سازی گوشت قلقلی
پیاز ، گوشت چرخکرده ،سیر، نمک ،فلفل،زردچوبه و پودرنان را داخل کاسه ی بزرگی ریخته و با هم ترکیب کرده و ورز دهید اگر مواد خیلی شل بود ۱ ق غذا خوری آرد سوخاری را اضافه کنید و هم بزنید و تا حالت چسبندگی پیدا کند و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان
بادمجان ها را با پوست تمیز میشوییم و به شکل ورقه ورقه به درازا برش بزنید و داخل آب نمک به مدت نیم ساعت قرار دهید و سپس آبکشی کرده و داخل دستمال تمیزی خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم و یا داخل سینی فر روی کاغذ روغنی چرب شده چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا نرم شوند.
مرحله سوم: سرخ کردن گوشت قلقلی
از مایه ی گوشتی، به اندازه ی گردوی درشت برداشته و در دست گرد کنید و آرد ساده میغلتانیم و در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله چهارم: تهیه اسلیم کباب
دو ورق بادمجان را به شکل بعلاوه + روی هم قرار دهید و یک عدد کوفته ریزه روی بادمجان قرار داده و بقچه پیچ کرده و با کمک خلال دندان و یک عدد گوجه گیلاس ببندید و در ظرف چیده و رب و آب را با هم ترکیب کرده و روی این بادمجان های بقچه شده ریخته و در فر از یکربع قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا سس به خورد بادمجان ها رفته و بپزند و یا داخل تابه و روی حرارت اجاق گاز به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم پخته شود و در انتها در کنار پلو سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت اسلیم کباب
سس این غذا باید غلیظ باشد.
برای این که بادمجان ها روغن کمتری به خود بگیرد می توانید کمی ماست به آن بزنید و یا داخل سرخکن سرخ کنید.
می توانید از سیب زمینی سرخ کرده در کنار این غذا استفاده کنید.
انتهای پیام/
نظر شما