خوراکی‌هایی که در بهبود بیماری آسم موثرند

مغزها، غلات، ماهی، گوشت قرمز، پیاز، گوجه فرنگی، جگر و قلوه ، سبزیجات با برگ های تیره و برخی از خوراکی های دیگر منابع غنی و سرشار از منیزیم و سلنیوم هستند که مصرف آن ها به بیماران مبتلا به آسم توصیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آسم بیماری است که باعث ایجاد التهاب در راه تنفسی ریه می شود. این التهاب می تواند شما را نسبت به محرک های خاصی تحریک پذیر و حساس کند. زمانی که بدن به این محرک ها پاسخ دهد، عملکرد ریه کاهش پیدا کرده و عمل تنفس به سختی اتفاق می افتد. از طریق شناخت این عوامل محرک می توانید تناوب و شدت حملات را تا حد زیادی کنترل کنید.

بیشتر بخوانید:

آیا بیماری آسم می‌تواند باعث چاقی شود؟

یک متخصص تغذیه درباره بیماری آسم اظهار داشت:آسم التهاب مجاری تنفسی بوده و از مهمترین علائم آن می توان به سرفه، خس خس سینه و حمله های تنگی نفس اشاره کرد.

وی ادامه داد:کمبود برخی ویتامین ها از جمله منیزیم، سلنیوم، ویتامین B۶ و B۱۲ موجب تشدید حملات تنفسی در بیماران مبتلا به آسم می شود.

ایشان ادامه داد:مغزها، غلات، ماهی، گوشت قرمز، پیاز، گوجه فرنگی، جگر و قلوه و برخی سبزیجات با برگ های تیره منابع غنی و سرشار از منیزیم و سلنیوم هستند که مصرف آن ها به بیماران مبتلا به آسم توصیه می شود.

این متخصص تغذیه افزود:تخم مرغ، دانه آفتاب گردان، سیب زمینی و فرآورده های لبنی مخصوصا شیر نیز حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۶ و B۱۲ هستند که مصرف این مواد غذایی تعداد دفعات حمله تنفسی در بیماران مبتلا به آسم را کاهش می دهد.

او بیان کرد:انجیر و آب انجیر خیسانده شده، سیر تازه، همچنین سیب و آب سیب نیز به کنترل بیماری آسم کمک می کنند.

وی دراین باره افزود:سیر برای مبتلایان به آسم مفید بوده و در بیشتر موارد از سیر برای درمان آسم استفاده شده و توصیه می شود بیماران مبتلا به آسم چند حبه سیر را با مقداری شیر گرم مخلوط و میل کنند.

بیماران مبتلا به آسم حتما روزانه یک عدد سیب یا یک لیوان آب سیب طبیعی و موز را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

این متخصص تغذیه ادامه داد:زمانی که بیمار دچار سرفه های مداوم می شود، می تواند با مخلوط عسل و آب ولرم سرفه های خود را تسکین دهد.

او بیان کرد:برای تسکین خس خس سینه مصرف یک نوشیدنی کافئین دار مانند قهوه می تواند باعث باز شدن راه تنفسی شده و اکسیژن رسانی به بیمار را بهبود ببخشد.

این متخصص تغذیه افزود:نوشیدن آب یخ، مصرف سرکه، مصرف بیش از حد شکر و نمک و مصرف غذاهای محرک و داغ موجب تشدید حملات آسم خواهد شد.

وی توصیه کرد:بیماران مبتلا به آسم از استعمال دخانیات خودداری کرده و حتما در رژیم غذایی خود تغییراتی ایجاد کنند به نحوی که از حساسیت های خود نسبت به خوراکی ها اطلاعات کافی به دست آورند.

این متخصص تغذیه اظهار داشت:گنجاندن ورزش های هوازی کمک شایانی به کنترل حملات تنفسی ناشی از بیماری آسم می کند.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1220710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =