آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه کیک پنبه‌ای ساده بدون شیر

طرز تهیه کیک پنبه‌ای که به دلیل بافت بسیار نرم و لطیفش یکی از کیک‌های محبوب و پرطرفدار است برای تهیه این کیک خوشمزه به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش از نمناک رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیف و پفداری دارد و برای یک عصرانه فوق العاده مناسب است. کیک پنبه ای را می توانید برای انواع جشن ها بپزید و با خامه و اسمارتیز و... تزئین کرده وسرو نمایید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی‌پزی / کیک خرما؛ یک عصرانه خوشمزه و مقوی

مواد لازم تهیه کیک پنبه ای با ماست
مواد لازم میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱+۱/۴ لیوان
ماست سفت و شیرین ۱ لیوان
روغن ۳/۴ لیوان
آرد ۲۱۰ گرم معادل ۱/۵ لیوان
پودر نارگیل ۱+۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری سرصاف
وانیل نصف قاشق چایخوری
کیک پنبه ای

طرز تهیه کیک پنبه ای خانگی نرم و لطیف

در ظرفی تخم مرغ، وانیل و شکر را بریزید و به مدت ده دقیقه در یک جهت هم بزنید.

در حین هم زدن ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ ندهد.

روغن و ماست را به ترتیب به مواد بیافزایید و مواد را کمی هم بزنید.

در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.

آرد را به تدریج به مواد کیک بیافزایید.

مواد را خیلی کم و در یک جهت هم بزنید.

پودر نارگیل را اضافه کنید تا کیک عطر و طعم خوبی بگیرد.

درون قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.

سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و آهسته به زمین بزنید تا هواگیری شود.

کیک را به مدت یک ساعت درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه قرار دهید.

بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با عسل رقیق شده یا شربت مرطوب کرده و تزئین نمایید.

کد خبر: 1242506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =