به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مشکلات جامعه پرستاری کم کم به یک درد مزمن تبدیل شده که هر از گاهی مسئولان حوزه سلامت و البته دولتها، با تزریق یک مُسکن، به دنبال کاهش آلام پرستاری هستند. در حالی که با چنین مُسکن هایی نمیتوان انتظار داشت که شرایط پرستاری از بحران خارج شود.
بیشتر بخوانید:
اولتیماتوم پرستاران معترض به مسئولان/ مطالبات را به پرداخت مبالغ اندک تقلیل ندهید
کمبود نیروی پرستاری، تأخیرهای طولانی مدت در پرداخت مطالبات پرستاران، اضافه کاریهای اجباری، مهاجرت و…، از جمله چالشهایی هستند که جامعه پرستاری را درگیر ساخته و باعث شده وضعیت پرستاری در مراکز درمانی کشور به شدت بحرانی شود.
همین موضوع باعث شد که برخی از پرستاران در شهرهای مختلف نسبت به وضعیت حرفه و معیشت خود دست به اعتراض بزنند و در نهایت، با روی کار آمدن دولت چهاردهم و در همان روزهای ابتدایی تشکیل کابینه دولت پزشکیان، وعده پرداخت مطالبات پرستاری مورد توجه قرار گرفت و بودجهای به همین منظور به دانشگاههای علوم پزشکی تزریق و به حساب پرستاران واریز شد.
اما، چنین اقدامات مقطعی هرگز نتوانسته کورسوی امیدی برای جامعه پرستاری باشد و مشکلات آنها همچنان پابرجاست. حالا، در آستانه روز پرستار، قرار است وزیر بهداشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بروند تا قبل از اینکه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجلس شروع شود، وضعیت مطالبات پرستاری؛ مشخص و تعیین تکلیف شود.
سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که تاکنون بیش از سه جلسه را حول محور پیگیری مطالبات پرستاران برگزار کردیم، گفت: بر همین اساس با توجه به نزدیک شدن به روز پرستار، روز سه شنبه هشتم آبان ۱۴۰۳ با دعوت از وزیر بهداشت و رئیس سازمان برنامه و بودجه در جریان آخرین وضعیت اجرای مصوبات و مطالبات پرستاران قرار خواهیم گرفت.
وی افزود: رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به صورت جدی از مسئولان مربوطه درخواست دارند که در نشست روز سه شنبه شرکت کنند چرا که حضور مسئولان مربوطه در جلسه کمیسیون بهداشت مجلس، ارادهای برای تحقق مطالبات پرستاران خواهد بود.
در همین راستا، محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار، با عنوان این مطلب که همه میگویند بودجه نیست، گفت: اتفاقاً بودجه هست اما متأسفانه در جای دیگر و برای گروههای دیگر نظام سلامت هزینه میشود.
وی، بر اصلاح پرداختی به پرستاران بابت اضافه کاری تاکید و تصریح کرد: حداقل ساعت اضافه کاری پرستار، باید ۱۰۰ هزار تومان باشد و این عدد کاملاً منطقی و قابل قبول برای مسئولان است.
شریفی مقدم افزود: تا زمانی که نتوانیم انگیزههای شغلی را برای پرستاران ایجاد کنیم، نمیتوان انتظار داشت که شرایط کار برای آنها قابل قبول باشد.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما