آموزش آشپزی/ طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید خوشمزه و لذیذ است و جزو گزینه‌های محبوب هستند. خوراک خاویار بادمجان یا به قول روس‌ها «ایگرا» یک غذای اصالتا روسی است و از جمله غذاهای ارزان و اقتصادی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید خوشمزه و لذیذ است و جزو گزینه‌های محبوب هستند. خوراک خاویار بادمجان یا به قول روس‌ها «ایگرا» یک غذای اصالتا روسی است و از جمله غذاهای ارزان و اقتصادی است.

بیشتر بخوانید؛

آموزش آشپزی / طرز تهیه قاتوق کشک و سیب‌زمینی کرمانی‌ها

اما شما در منزل به راحتی می‌توانید خوراک خاویار بادمجان مجلسی با همان کیفیت و ظاهر کنسروی و کارخانه‌ای اما سالم‌تر و طبیعی‌تر بعنوان شام درست کنید. طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی که یکی از انواع غذا با بادمجان کبابی و با کمترین روغن است را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر

بادمجان بزرگ: ۴ عدد

پیاز ساطوری و ریز خرد شده: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله اول؛ کباب کردن بادمجان و گرفتن پوست آن

برای درست کردن خوراک خاویار بادمجان مجلسی ابتدا باید بادمجان‌ها را روی منقل یا دستگاه گریل و یا داخل فر کبابی کنید. یادتان باشد بادمجان شیرین و تازه رنگ براقی دارد و کم تخم است و بهترین گزینه برای درست کردن خوراک خاویار بادمجان مجلسی است. از سوی دیگر برای این‌که پوست بادمجان کبابی به راحتی جدا شود وقتی پوست بادمجان روی شعله گاز کاملا سوخت و گوشت آن نرم شد زیر شیر آب سرد بگیرید.

مرحله دوم؛ خرد کردن گوجه فرنگی و سرخ کردن پیاز

بعد از گرفتن پوست بادمجان آن‌ها را ساطوری خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را هم ریز خرد و ساطور کنید. حالا پیازهای ساطوری خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم؛ اضافه کردن گوجه فرنگی به پیاز سرخ شده

حین سرخ شدن پیاز به آن‌ها زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. بعد از این‌ که پیازها طلایی شدند گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی خوب کشیده شود و سرخ شود.

رب گوجه فرنگی را در یک ماهیتابه جداگانه با کمی روغن تفت دهید. وقتی که خامی رب گرفته شد به مخلوط پیاز و گوجه اضافه کنید. بادمجان‌های ساطوری خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب گوجه فرنگی گرفته شده باشد. نمک و فلفل خوراک را اندازه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط و هم بزنید و حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا خوراک روی شعله ملایم گاز جا بیفتد و حسابی طعم بگیرد.

مرحله آخر؛ سرو کردن خاویار بادمجان

خوراک خاویار باید تند و تیز و چرب باشد اما میزان تندی و چربی آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. در پایان کار کمی هم آبلیمو یا آب لیموترش تازه به خوراک اضافه کنید تا طعم لذیذ آن دوچندان شود. اگر خوراک خاویار بادمجان را به همین روش طبخ کنید حاصل کار دقیقا طعم و بوی شبیه خوراک خاویار بادمجان کنسروی خواهد داشت.

نکات مهم طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

یک روش دیگر هم این است که بادمجان کبابی و گوجه فرنگی خام و خرد شده را در چرخ‌گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ یا میکس کنید و سپس به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی خوب کشیده شود. رب گوجه فرنگی را هم که جداگانه سرخ کرده‌اید به مواد فوق اضافه کنید.

اضافه کردن سیر و فلفل دلمه‌ای به این خوراک با توجه به ذائقه شما اختیاری است اما در روش اصلی طبخ آن این دو را اضافه نمی‌کنند.

خوراک خاویار بادمجان را با نان یا برنج سرو کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1247665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =