به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دومین جلسه اتحادیه استانهای شمالی دانشگاه آزاد اسلامی (گلستان، گیلان و مازندران)، اتحادیه ها را فرصتی جهت مباحثه عملیاتی آیین نامه دانست و اظهار داشت: اتحادیه ها فرصتی است که همکاران سازمان و استان ها به صورت عملیاتیتر آیین نامهها را باهم بحث و تبادل نظر کنند تا اگر نیاز به مصوبات شورای بالا دستی است، از این اتحادیه ها استفاده شود و در دستور کار شورای بالادستی قرارگیرد.
وی افزود: در دومین جلسه اتحادیه شمالی دانشگاه آزاد اسلامی نکات خوب و قابل تاملی مطرح شد که در شورای سازمان بهره مند خواهیم شد.
سروری مجد با بیان اینکه دستیار آموزشی بخشی از فرایند آموزش است، گفت: دستیار آموزشی بخشی از فرایند آموزش پیش بینی شده که در کنار استاد به عنوان دستیار بتواند کسب تجربه کرده و تمرینی برای آینده باشد تا در این فرایند رشد یابند.
وی اشتغال به کار در حین تحصیل و کمک به هزینه تحصیلی را از دیگر اهداف دستیار آموزشی دانست و خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اهداف دستیار آموزشی اشتغال به کار در حین تحصیل است که می تواند کمک هزینه ای جهت تحصیل باشد و بصورت تخفیف شهریه اعمال می شود.
همچنین در ادامه جلسه، دکتر محمد علی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل اتحادیه را بازوی تخصصی و کارشناسی دانشگاه دانست و گفت: تشکیل اتحادیه حرکتی رو به جلو در راستای بررسی مشکلات استانهای همجوار و استفاده از ظرفیت متقابل است و در حقیقت اتحادیه به عنوان یک بازوی تخصصی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی عمل می کند.
وی افزود: استانها از اتفاقات مهم و کنشگری اجتماعی و فرهنگی دیگر استانهای همجوار بی اطلاع بودند که با شکل گیری این اتحادیهها موجب شد اثرات ضمنی استانها به سایر استانهای مجاور نیز منتقل شود.
نادی با اشاره به عدم وجود تعاملات بین استانها و نیز عدم شناسایی ظرفیت خودِ استانها در گذشته، اظهار کرد: در گذشته تعاملات بین استانی وجود نداشت و استانها نیز ظرفیت خورا شناسایی نکرده بودند و اتحادیه جایی است که ضمن تعاملات بین استانی، خیلی از موضوعات طرح میشود و به اطلاع ریاست دانشگاه رسیده و در معاونتهای تخصصی طرح میشود و در نهایت برای این موضوعات و چالشها راهکاری در نظر گرفته شده و از بحران جلوگیری میشود و به یک پدیده موثر و مفید مبدل می شود.
معاون علوم تربیتی ومهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تقدیر از استانهای گلستان، گیلان و مازندران، انتقال تجربه را از اثرات مفید اتحادیه دانست و خاطر نشان کرد: اتفاقات خوبی در هر سه استان گلستان، گیلان و مازندران افتاده که قابل تقدیر است، ولی تا رسیدن به هدف فاصله و جای بحث دارد که انتقال تجربه از اثرات مفید این شوراست و موجب همافزایی و به دنبال آن اثر بخشی و درآمدزایی شده است.
همچنین در این جلسه، دکتر داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی خدمت رسانی بیشتر به مردم را از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت: روند رو به رشد دانشگاه آزاد اسلامی از 7 سال گذشته مشهود است، به طوری که در گذشته درآمد دانشگاه آزاد اسلامی فقط بر اساس شهریه بود و موجب شده بود دانشگاه در پرداخت حقوق و دستمزد با مشکل مواجه شود، ولی با عنایت خداوند و مدیریت خوب دکتر طهرانچی و تلاش همکاران اکنون دانشگاه روند رو به رشد بی نظری دارد و توانسته است 30 درصد از درآمد خود را مبتنی بر درآمد غیر شهریهای پایه گذاری و کسب کند.
حجتالاسلام والمسلمین حامد علمالهدی رئیس گروه تخصصی دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه تقریب مذاهب باید به تقریب ادیان و اقوام و مذاهب اسلامی ارتقاء یابد، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی با همت دکتر طهرانچی حدود 35 دفتر تقریب مذاهب تأسیس شد که در حال حاضر باید آن را به تقریب ادیان، اقوام و مذاهب اسلامی ارتقاء یابد که این محصول یک نشست مشترک با دکتر طهرانچی است و برنامه ریزی شد که این دفاتر بدین گونه فعالیت کنند و ان شاءالله گزارش 5 ساله در قالب یک مجله تدوین و تهیه خواهدشد.
وی با تشریح اهداف تقریب ادیان خاطر نشان کرد: هدف از تقریب مذاهب این است که افراد با افکار ودیدگاه متفاوت در کنار یکدیگر جمع شوند در موارد اشتراکی یکدیگر را کمک کرده و در موارد اختلافی همدیگر را تحمل کنیم و صعه صدر را بالا ببریم و بگذاریم نظر مخالف ابراز شود حتی اگر نپذیریم باید یکدیگر را تکریم کنیم.
وی در پایان اظهار کرد: استان گلستان در خصوص «درصد تحقق طرحها و درآمد غیر شهریهای» رتبه برتر را در کشور کسب کرد. باید این نکته را در نظر گرفت که سبد حقوق و دستمزد کارکنان در مقایسه با گذشته روند رو به رشد داشته و تلاش ما در جهت بهتر و کیفی سازی آن است.
انتهای پیام/
نظر شما