امید نگینی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، از تولید شیرینیجات بدون قند در کشور خبر داد و اظهار کرد: هماکنون این شرکت دانشبنیان محصولاتی مانند انواع گز بدون شکر و انواع سوهان پولکی رژیمی و انواع شیرینی لوزبدون قند شیرین شده با قند خالص گیاه استویا و ایزومالت طبیعی تولید میکند.
وی تصریح کرد: این محصولات برای بیماران دیابتی و سلیکاکی و افرادی که رژیم غذایی دارند، تولید میشود.
نگینی گفت: این شرکت دانشبنیان برای نخستین بار در کشور توانست با استفاده از میکرو جلبک اسپیرولینا، یک نوع شیرینی فراسودمند رژیمی را تولید و به بازار عرضه کند.
مدیرعامل این شرکت درباره مزایای شیرینی جدید افزود: جلبک اسپیرولینا دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است؛ ۷۸ درصد وزن خشک آن پروتئین بوده و حاوی مقادیر بالایی ویتامین B۱۲ و آهن است.
نگینی با بیان اینکه گز و انواع شیرینی لوز بدون قند برای اولین بار است که در کشور تولید میشود، گفت: میزان تولید این شرکت دانشبنیان در سال ۳۰۰ تن است که علاوه برمصرف داخلی عمدتا به کشورهای خارجی از جمله عراق صادر میشود.
مدیرعامل این شرکت افزود: شیرینی لوز بدون قند و غنی شده با گیاهان معطر و سوهان بدون قند خوراکی در کشور ثبت اختراع شده است.
وی خاطرنشان کرد: از جمله موفقیتهای این شرکت راهاندازی اولین فروشگاه اینترنتی و اخذ نماد اعتماد الکترونیک در زمینه تولید شیرینیجات است و تا پایان سال توسعه صادرات و افزایش تولید را در دستور کار این شرکت قرار دادیم.
انتهای پیام/
نظر شما