به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرکه انواع مختلفی دارد، سرکه خرما یکی از سرکه های خوش طعم و بی نظیر است که کاربرد بسیار زیادی در تهیه غذاهایی همچون سالاد، ماکارونی، خورشت یا سس مخصوص گوشت و ماهی دارد. این سرکه ارزش غذایی بالایی دارد و طرزتهیه آن راحت است.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی/ طرز تهیه مِلا قورمه غذای سنتی مازندران
مواد لازم برای تهیه سرکه خرما
مواد لازم مقدار
خرما ۲ کیلو گرم
آب جوشیده ۴ لیتر
نمک ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۱/۲ لیتر
مایه خمیر ۱ قاشق مربا خوری
آموزش و مراحل طرز تهیه سرکه خرما
هسته های خرما را جدا کرده و آنها را چرخ نمایید.
یک ظرف غیر فلزی با دهانه بزرگ را بشویید و کامل خشک نمایید و خرما چرخ شده را در داخل آن بریزید.
سایر مواد را درون ظرف اضافه نمایید و در آن را ببندید.
۲۵ الی ۵۰ روز ظرف حاوی خرما و باقی مواد را در یک محل تاریک و نسبتا گرم نگهداری نمایید تا سرکه خرما آماده شود.
بعد از آماده شدن سرکه خرما آن را با استفاده از یک پارچه تمیز صاف نمایید و سپس مورد استفاده قرار دهید.
نکات مهم
در مدت این ۵۰ روز هر هفته یکبار در ظرف را باز نمایید و مواد داخل ظرف را با هم مخلوط نمایید تا مواد موجود در ظرف به طور یکسان تخمیر شوند.
در تهیه سرکه خرما بهتر است از خرما یا رطب دارای شیره بیشترو شیرین تر استفاده نمایید.
در طول عمل تبخیر محتویات سرکه بالا می آیند پس ظرف مورد استفاده در تهیه سرکه خرما باید به اندازه کافی بزرگ باشد.
مخمر برای تسریع در تهیه سرکه استفاده می شود.
انتهای پیام/
نظر شما