به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. این دسر که خواص زیادی مانند رفع سرفه های خشک، رفع یبوست، تقویت قوای جنسی و...دارد، دارای طبع گرم و تر و خونساز می باشد.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه دسر محلبی پسته ویژه ماه رمضان
شما میتوانید به راحتی این دسر را با دستوری که در این بخش آورده ایم، تهیه کرده و یک تنوع حسابی در صبحانه یا میان وعدههای اعضای خانواده ایجاد کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر محلبیه یا مهلبیه
مواد لازم میزان لازم
شیر چهار لیوان
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل یکچهارم قاشق مرباخوری
خامه دو قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
شکلات سفید یا قهوه ای ۶۰ گرم
طرز تهیه دسر محلبی یا مهلبیه
درون قابلمه ای آرد و نشاسته ذرت و شیر سرد را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
شکر را به مواد بیافزاید و هم بزنید تا آرد باز شده و گلوله گلوله نشود و شکر حل گردد.
مواد درون قابلمه را به طور مرتب هم بزنید و زمانی که مواد شروع به حباب زدن نمود مقداری وانیل بیافزایید.
در این مرحله خامه را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا غلیظ شده و قوام بگیرد.
گلاب را بیافزایید و شعله گاز را خاموش کنید.
شکلات را به دسر اضافه و مواد را مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب گردد.
دسر را در ظرف مناسبی بریزید و با انواع خلال و میوههای مورد علاقهتان تزیین و نوش جان کنید.
شما می توانید ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و سپس کمی از دسر را در ظرف ریخته و سپس میوه دلخواهتان را روی دسر بگذارید و دوباره مقداری از دسر را روی آن بریزید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید، بعد از گذشت چندین ساعت دسر را از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلطانید و تزئین کرده و نوش جان نمایید.
نکات مهم
غلظت دسر باید مانند فرنی باشد.
این دسر را به صورت گرم و سرد میتوانید میل کنید.
اگر می خواهید رنگ دسرتان سفید نباشد، به جای شکلات سفید از شکلات قهوهای استفاده کنید.
به جای خامه صبحانه می توانید از ۱ قاشق غذاخوری کرم شانتی (همان پودر خامه که با شیر مخلوط میشود) استفاده کنید.
برای جلوگیری از گلوله نشدن آرد حتما از شیر سرد استفاده کنید.
انتهای پیام/
نظر شما